Εγκαίνια για το νέο MOTO MARKET στη Θεσσαλονίκη: Κατάστημα-ορόσημο για όλα τα Βαλκάνια

Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα με εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και αναβάτη
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

30/9/2021

Εγκαινιάστηκε το νέο MOTO MARKET στην Θεσσαλονίκη που άνοιξε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο και έγινε αμέσως ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους του στην Ευρώπη και πραγματικό ορόσημο για όλα τα Βαλκάνια.

Η MOTO MARKET που έχει ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα πέρα από την λιανική και χονδρική πώληση, εγκαινίασε στις 29/9/2021 το νέο της κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που μπορεί να βρει κανείς για αξεσουάρ καθώς εκτείνεται σε 600τμ μέτρ και διαθέτει πρόσθετους αποθηκευτικούς, εκθεσιακούς και γραφειακούς χώρους.

Με σλόγκαν “Riders Paradise” το νέο MOTOMARKET είναι πράγματι ένας επίγειος παράδεισος για τον εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας, χωρισμένο ανά τμήματα που αντιπροσωπεύουν και την αντίστοιχη μοτοσυκλετιστική δραστηριότητα. Υπάρχει ο χώρος αφιερωμένος στις street μοτοσυκλέτες και τον αντίστοιχο ρουχισμό, το ταξιδωτικό κομμάτι, το Adventure, το καθαρά χωμάτινο, urban, custom κτλ, κάθε είδος μοτοσυκλετισμού έχει στο νέο MOTOMARKET την δική του ξεχωριστή γωνιά!

Τον μεγάλο χώρο γεμίζει μία πλούσια ποικιλία προϊόντων των εταιριών που αντιπροσωπεύει η ΜΟΤΟΜΑRKET στην ελληνική αγορά όπως οι Givi, Bell, MT, Airoh, Forma, Acerbis, Macna, Dane, Difi, αλλά και των Nordcode, Fovos, Pilot, προϊόντων που σχεδιάζονται εξελίσσονται και κατασκευάζονται από τη ΜΟΤΟΜΑRKET, καθώς και προϊόντων επιλεγμένων συνεργαζόμενων εταιριών όπως οι Rev'It , Spidi, Akrapovic, DNA Filters και Tigra Sports.

Η MOTOMARKET ως εταιρεία που έχει ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη κατακτώντας την ελληνική αγορά και εξαπλωμένη εκτός συνόρων, ήθελε να έχει στην πόλη της έδρας της ένα κατάστημα – ορόσημο της δυναμικής της και ταυτόχρονα σημείο έλξης όχι μόνο για τον τοπικό πληθυσμό αλλά κι αυτόν των κοντινών πόλεων.

Στην ανατολική είσοδο της πόλης, το νέο MOTOMARKET έχει κάθε λόγο να γίνει σημείο συνάντησης και ταξιδιωτικός προορισμός καθώς η ποικιλία σε εξοπλισμό ξεπερνά τα έως τώρα δεδομένο ενώ παράλληλα μπορεί κανείς να δει από κοντά και τις μοτοσυκλέτες της ZERO.

Η πληρότητα και η έκταση του νέο MOTOMARKET αποτελεί είδηση για τον μοτοσυκλετιστικό χώρο που έχει ένα σημείο αναφοράς για τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας του αναβάτη αλλά και τον εξοπλισμό μοτοσυκλέτας με μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για την επόμενη ταξιδιωτική εξόρμηση.

 

 

Valentino Rossi: Τελειώνει το βιβλίο του και ξεκινά σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Προσωρινή παύση στην καριέρα του στο FIA World Endurance Championship - Για να ολοκληρώσει την τηλεοπτική σειρά
Rossi
Από τον

Παύλο Καρατζά

12/12/2025

Ο Valentino Rossi ήταν καλεσμένος σε Ιταλική, όπου και ανακοίνωσε πως το βιβλίο που ετοιμάζει για τη ζωή του βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση και μετά θα ξεκινήσει και δική του σειρά ντοκιμαντέρ.

Ο Ιταλός αναβάτης αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο γράφει την αυτοβιογραφία του και μάλιστα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του, ενώ στην είπε πως έπειτα θέλει να βγει στις οθόνες και ντοκιμαντέρ για την ζωή του.

Η είδηση αυτή έρχεται την ίδια στιγμή που η BMW ανακοίνωσε πως ο Ιταλός δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην σύνθεση της LMGT3 και αυτές οι δύο ειδήσεις ίσως και να σχετίζονται. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπήκε στον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου το 2022, μετά το τέλος της καριέρας του στο MotoGP.

Ο Γιατρός συνεργάστηκε με την ομάδα WRT για να αγωνιστεί στο GT World Challenge, πριν κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής FIA WEC το 2024 με την βελγική ομάδα ως εργοστασιακός οδηγός της BMW. Φέτος βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης.

Η ομάδα του επιβεβαίωσε πλέον ότι ο Rossi δεν θα συμμετέχει στο WEC του επόμενου έτους, με το αυτοκίνητο Νο 46 να αντικαθίσταται από το Νο 69 των Anthony McIntosh, Dan Harper και Parker Thompson. Το συμβόλαιο του Rossi με την BMW λήγει στο τέλος του έτους, αν και ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να προχωρήσει και να αγωνιστεί και στη μεγαλύτερη κατηγορία Hypercar του WEC. Προς το παρόν τα σενάρια τον θέλουν να βρίσκει ξανά τον δρόμο του στους αγώνες αυτοκινήτου στο πρωτάθλημα GT World Challenge Europe.

 

Ετικέτες