Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Εγκαίνια για το νέο MOTO MARKET στη Θεσσαλονίκη: Κατάστημα-ορόσημο για όλα τα Βαλκάνια

Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα με εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και αναβάτη

Εγκαινιάστηκε το νέο MOTO MARKET στην Θεσσαλονίκη που άνοιξε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο και έγινε αμέσως ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους του στην Ευρώπη και πραγματικό ορόσημο για όλα τα Βαλκάνια.

Η MOTO MARKET που έχει ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα πέρα από την λιανική και χονδρική πώληση, εγκαινίασε στις 29/9/2021 το νέο της κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που μπορεί να βρει κανείς για αξεσουάρ καθώς εκτείνεται σε 600τμ μέτρ και διαθέτει πρόσθετους αποθηκευτικούς, εκθεσιακούς και γραφειακούς χώρους.

Με σλόγκαν “Riders Paradise” το νέο MOTOMARKET είναι πράγματι ένας επίγειος παράδεισος για τον εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας, χωρισμένο ανά τμήματα που αντιπροσωπεύουν και την αντίστοιχη μοτοσυκλετιστική δραστηριότητα. Υπάρχει ο χώρος αφιερωμένος στις street μοτοσυκλέτες και τον αντίστοιχο ρουχισμό, το ταξιδωτικό κομμάτι, το Adventure, το καθαρά χωμάτινο, urban, custom κτλ, κάθε είδος μοτοσυκλετισμού έχει στο νέο MOTOMARKET την δική του ξεχωριστή γωνιά!

Τον μεγάλο χώρο γεμίζει μία πλούσια ποικιλία προϊόντων των εταιριών που αντιπροσωπεύει η ΜΟΤΟΜΑRKET στην ελληνική αγορά όπως οι Givi, Bell, MT, Airoh, Forma, Acerbis, Macna, Dane, Difi, αλλά και των Nordcode, Fovos, Pilot, προϊόντων που σχεδιάζονται εξελίσσονται και κατασκευάζονται από τη ΜΟΤΟΜΑRKET, καθώς και προϊόντων επιλεγμένων συνεργαζόμενων εταιριών όπως οι Rev'It , Spidi, Akrapovic, DNA Filters και Tigra Sports.

Η MOTOMARKET ως εταιρεία που έχει ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη κατακτώντας την ελληνική αγορά και εξαπλωμένη εκτός συνόρων, ήθελε να έχει στην πόλη της έδρας της ένα κατάστημα – ορόσημο της δυναμικής της και ταυτόχρονα σημείο έλξης όχι μόνο για τον τοπικό πληθυσμό αλλά κι αυτόν των κοντινών πόλεων.

Στην ανατολική είσοδο της πόλης, το νέο MOTOMARKET έχει κάθε λόγο να γίνει σημείο συνάντησης και ταξιδιωτικός προορισμός καθώς η ποικιλία σε εξοπλισμό ξεπερνά τα έως τώρα δεδομένο ενώ παράλληλα μπορεί κανείς να δει από κοντά και τις μοτοσυκλέτες της ZERO.

Η πληρότητα και η έκταση του νέο MOTOMARKET αποτελεί είδηση για τον μοτοσυκλετιστικό χώρο που έχει ένα σημείο αναφοράς για τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας του αναβάτη αλλά και τον εξοπλισμό μοτοσυκλέτας με μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για την επόμενη ταξιδιωτική εξόρμηση.