Εκλογές χωρίς διόδια!

Ελεύθερη διέλευση συγκεκριμένες ώρες
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

29/5/2019

Την Κυριακή 2 Ιουνίου έχουμε τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στη χώρα, γεγονός που συνεπάγεται –όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο του πρώτου γύρου- μια μεγάλη μετακίνηση ανθρώπων προκειμένου να ταξιδέψουν στον τόπο που ψηφίζουν.
Γι' αυτό το λόγο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποφάσισε να ισχύσει και αυτό το διήμερο των εκλογών το μέτρο που εφάρμοσε πριν μια εβδομάδα, το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη διάβαση από όλους τους σταθμούς διοδίων, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα. Αυτό ισχύει για όλους, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα πρέπει να πάνε στα εκλογικά κέντρα που έχουν διοριστεί, η ελεύθερη διέλευση θα ισχύει από την Παρασκευή 06:00 έως και την Δευτέρα στις 24:00. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας που εξέδωσε το Υπουργείο σχετικά με τους οδικούς άξονες που θα είναι ελεύθερη η διάβαση:
• Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
• Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου
• Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
• Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση - Σκάρφεια
• Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
• Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)
• Εγνατία Οδός
• Αττική Οδός

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες