ELECTROMOVE Open Test Ride Event 2024 - Σάββατο και Κυριακή 28-29 Σεπτεμβρίου

Δηλώστε συμμετοχή και οδηγήστε την πλειονότητα των μοντέλων των Zero Motorcycles, Ray 7.7 και WOW.
Electromove test-ride
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/9/2024

H ELECTROMOVE προσκαλεί τους φίλους της ηλεκτροκίνησης και των δύο τροχών σε ένα μοναδικό event το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Σεπτεμβρίου, για να δοκιμάσουν την πλειονότητα των μοντέλων των Zero Motorcycles, Ray 7.7 και WOW.

Το Test Ride Event θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, Εθνικής Αντιστάσεως 137 στον Άγιο Δημήτριο, μεταξύ 11:00-15:00, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μοντέλα αρκετές φορές, (εφόσον είναι διαθέσιμα), ώστε να αποφασίσουν ποιο ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Στα πλαίσια του ELECTROMOVE Open Test Ride Event 2024, θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες που θα προχωρήσουν σε παραγγελία μετά την ημερομηνία του Test Ride Event, πρόσθετη έκπτωση 500,00€.

Το όφελος αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα προωθητική ενέργεια “Go Electric Campaign”, στην οποία η Εlectromove προσφέρει την ναυαρχίδα της ZERO, DSR/X, με ταχυφορτιστή αξίας 2.200€ , εντελώς δωρεάν, με αποτέλεσμα φόρτισης από 20-85% σε 30 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμέτοχής στην φόρμα των Test-Ride, δείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ΕΔΩ.

Προϋποθέσεις συμμέτοχης
• Δίπλωμα οδήγησης
• Προστατευτικός εξοπλισμός (κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστασίες, γάντια, μπότες ή μποτάκια, μακρύ παντελόνι - επιθυμητά προστατευτικά)
• Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Αποστολή στοιχείων ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο “ ELECTROMOVE “Open Test Ride Event 2024 “ ΕΔΩ.

Ετικέτες

BMW Group: Έρχεται πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου – Κόβει 8.000 θέσεις εργασίας λόγω πεσμένων πωλήσεων στα αυτοκίνητα

Άγνωστο προς το παρόν πως θα επηρεαστεί η υγιέστατη BMW Motorrad
bmw group
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/7/2026

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του BMW Group Milan Nedeljković ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Μάιο – αντικαθιστώντας τον Oliver Zipse – και έχει βρεθεί με το καλημέρα αντιμέτωπος με μια μικρή κρίση, καθώς οι πωλήσεις των αυτοκινήτων δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο θα ήθελαν οι διοικούντες στο Μόναχο.

Στο ευρύτερο πλαίσιο κρίσης που έχει δημιουργηθεί στην αγορά αυτοκινήτου, λόγω αφενός της αθρόας εισαγωγής νέων κατασκευαστών από την Ασία και αφετέρου των οικονομικών συνεπειών των πολέμων σε Ουκρανία και Ιράν, ο νέος διοικητής του Ομίλου BMW έχει ήδη εισηγηθεί περικοπές σε πολλά επίπεδα.

Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του BMW Group την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026 ανακοινώθηκε πως από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα τρέξει ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα διαρκέσει ως το τέλος του 2027. Σύμφωνα με αυτό, θα αποσταλούν άμεσα ειδοποιήσεις σε περίπου 40.000 εργαζόμενους (σε σύνολο 84.000) στη Γερμανία, καλώντας τους να επιλέξουν εθελοντική αποχώρηση από τη BMW έναντι ενός πακέτου αποζημίωσης που θα εξαρτάται από τα χρόνια προϋπηρεσίας και τον μισθό που λαμβάνουν.

Στόχος είναι να κοπούν 8.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία, στοχεύοντας πρώτα στις διοικητικές υπηρεσίες του Ομίλου και στη συνέχεια στα τμήματα έρευνας και εξέλιξης (R&D), δηλαδή σε πρώτη φάση η BMW δεν θέλει να αποδυναμώσει τις γραμμές παραγωγής της.

Κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει και το μοτοσυκλετιστικό κομμάτι του Ομίλου, BMW Motorrad, μένει ν’ αποδειχθεί, καθώς πρόκειται για το τμήμα εκείνο που πηγαίνει πολύ καλά στις αγορές του κόσμου. Δεν μπορεί ωστόσο να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κοπούν και από κει κάποιες θέσεις εργασίας.

Τουλάχιστον το ευχάριστο είναι πως δεν αποφασίστηκαν απολύσεις, αλλά δίνεται η ευκαιρία σε χιλιάδες εργαζόμενους να φύγουν λαμβάνοντας μια καλή αποζημίωση που πιθανότατα θα είναι αρκετά μεγαλύτερη της τυπικής που θα έπαιρναν σε περίπτωση απόλυσης, με τη BMW να προβλέπει έναν ετήσιο προϋπολογισμό εκατοντάδων εκατομμυρίων για το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου που σχεδιάζει.