Zero Motorcycles - “Go Electric Campaign” με όφελος αγοράς έως 3.500€!

Μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2023
Zero Motorcycles προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/5/2023

Τώρα, η απόκτηση μιας κορυφαίας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της Zero Motorcycles γίνεται ακόμα πιο εύκολη, χάρη στην προωθητική ενέργεια “Go Electric Campaign ” της ELECTROMOVE.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ELECTROMOVE:

"Μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2023, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές των μοτοσυκλετών της Zero Motorcycles, σε όλα τα μοντέλα 2022 και 2023, χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας και κάνοντας έτσι ευκολότερη τη  μετάβαση σας στην ηλεκτροκίνηση, απολαμβάνοντας στο έπακρο τα οφέλη της. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής προωθητικής ενέργειας, μπορείτε να επιλέξετε τα μοντέλα της Zero Motorcycles με μειωμένες τιμές με το όφελος αγοράς, ανάλογα με  το μοντέλο, να φτάνει έως και τις 3.500€.*

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε μια κορυφαία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Zero Motorcycles.  

Κλείστε το δικό σας Test Ride ΤΩΡΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες https://electromove.gr/

*( +1300€ από το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων) "

Ετικέτες

Ανάκληση Can-Am Spyder F3, RT - Πιθανή θραύση του άξονα τελικής μετάδοσης

Αφορά σε μοντέλα παραγωγής 2017-2019
Can-Am Spyder - Ανάκληση F3 & RT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/10/2024

Μέσω του συστήματος ευρωπαϊκών ανακλήσεων RAPEX, ανακοινώνεται  ανάκληση Can-Am Spyder F3 & RT, με ημερομηνίες παραγωγής μεταξύ 2017 και 2019, καθώς υπάρχει πιθανότητα θραύσης του άξονα τελικής μετάδοσης, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τραυματισμό των επιβαινόντων.

Η ανάκληση με αριθμό A12/02853/24, αναφέρει πως στα Can-Am Spyder F3 και Spyder RT που έχουν κατασκευαστεί από το 2017 και 2019, ο άξονας τελικής μετάδοσης δεν έχει κατασκευαστεί σωστά, και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σπάσει.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων τρίκυκλων οχημάτων θα ειδοποιηθούν από την Can-Am για το συγκεκριμένο θέμα, με το site της μητρικής BRP να αναφέρει πως για την ώρα... δεν έχουν ανακοινωθεί οι διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν καθώς αυτό εξετάζεται από την εταιρεία, ενώ η ανακοίνωσή των Καναδών για τις διορθωτικές ενέργειες θα γίνει πριν τις 31 Ιανουαρίου 2025!

Παράλληλα, για την ώρα η εταιρεία δεν έχει εκδώσει οδηγία στους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων να σταματήσουν να οδηγούν, ενώ στο site της αναφέρει πως "αν σπάσει ο άξονας το σύστημα διεύθυνσης και τα φρένα θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά σταδιακά θα χάσετε ταχύτητα"...

Στα μάτια μας πάντως, αυτή δεν δείχνει η πιο υπεύθυνη στάση για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα.

Ετικέτες