Zero Motorcycles - Νέος τιμοκατάλογος με μειώσεις τιμών έως και 2.300 ευρώ!

Μειώσεις σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της εταιρείας - Με ισχύ από τις 2 Οκτωβρίου
Zero Motorcycles - Μεγάλες μειώσεις τιμών
Από το

motomag

29/9/2023

Η Electromove, επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Zero Motorcycles, με την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μοτοσυκλετών της, έδωσε στη δημοσιότητα τον νέο της τιμοκατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει μεγάλες μειώσεις, που φτάνουν μέχρι και τα 2.300€.

Όπως βλέπουμε στον νέο τιμοκατάλογο, έχει γίνει γενναία μείωση στην DSXR/X Full, η οποία φτάνει τα 2.090€. H έκδοση αυτή της Adventure μοτοσυκλέτα της αμερικανικής εταιρείας περιλαμβάνει, σε σχέση με την βασική DSR/X, μεγαλύτερο εργοστασιακό ανεμοθώρακα, προστατευτικά κάγκελα, προβολείς ομίχλης Led και εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα (Top case).

Το μοντέλο όμως με την μεγαλύτερη μείωση είναι το SR/F Premium, το οποίο φτάνει τα 24.600€, σε αντίθεση με τα 26.900€ προηγουμένως.

Ακολουθεί ο τιμοκατάλογος της Zero:

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ

STREET BIKES

 

FXE

14.300,00 €

S

17.400,00 €

SR

20.900,00 €

SR/F Premium

24.600,00 €

SR/S Premium

25.400,00 €

DUALSPORT BIKES

 

FX

13.900,00 €

DS

17.400,00 €

DSR

18.400,00 €

DSR/X

24.400,00 €

DSR/X FULL PACK

25.500,00 €

  • Ο παρόν τιμοκατάλογος καταργεί κάθε προηγούμενο.

  • Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν από 02/10/2023 και μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

  • Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται : Καλώδιο φόρτισης (SR, SR/F,SR/S,DSR/X), έξοδα ταξινόμησης , μεταφοράς, συναρμολόγησης και φόρος ανακύκλωσης μπαταριών.

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.