Εργασίες αναβάθμισης του οδικού δικτύου Αθηνών – Σουνίου

Συνεχίζονται, μετά τη Βάρκιζα από την Περιφέρεια Αττικής
Οδικά έργα στην Αθηνών-Σουνίου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/3/2023

Συνεχίζεται από την Περιφέρεια Αττικής η ολοκλήρωση του έργου της εκτεταμένης αναβάθμισης του οδικού άξονα της Αθηνών – Σουνίου. Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έχουν εκκινήσει τις εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και την χάραξη νέων διαγραμμίσεων του τμήματος μετά την Βάρκιζα και συγκεκριμένα από τον κόμβο του Ribas και για μήκος 7 χλμ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας:

"Υπενθυμίζεται ότι στην Αθηνών - Σουνίου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο τμήμα από τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης μέχρι τη Βάρκιζα, αλλά και η ασφαλτόστρωση της Λεωφ. Ποσειδώνος με νέο αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα αθόρυβης κύλισης, νέες διαγραμμίσεις, φωτισμό Led, ενώ παράλληλα, έχει διευκολυνθεί σημαντικά η προσβασιμότητα των πεζών και των ΑμεΑ με τις νέες πεζογέφυρες που έχουν τοποθετηθεί στο ύψος του Φλοίσβου και στον Άλιμο αντίστοιχα. Επιπλέον, εφαρμόζονται για πρώτη φορά μέτρα αποτροπής τροχαίων παραβάσεων όπως η κάμερα ανίχνευσης παραβίασης του φωτεινού σηματοδότη, ενώ και ο χώρος πρασίνου στην κεντρική νησίδα έχει αναβαθμιστεί.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες αναβάθμισης του οδικού δικτύου Αθηνών – Σουνίου υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής», το οποίο εκτελείται από την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής."

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες