Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Fanmotorcycles & Motocert - Νέα συνεργασία με στόχο την πιστοποιημένα ασφαλή και ξένοιαστη οδήγηση

Μοτοσυκλέτα σημαίνει ευχαρίστηση και ελευθερία.

Μία νέα συνεργασία είναι σε θέση να ανακοινώσει η γνωστή εταιρεία Fanmoto, που αποβλέπει στην ασφάλεια των πελατών της και τον πιστοποιημένο έλεγχο της μοτοσυκλέτας τους:


Στην Fanmoto θέλουμε ο αναβάτης να περνάει το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο πάνω στη μοτοσυκλέτα του, χωρίς περιττές έννοιες. Γι’ αυτό, εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την Motocert, ειδικό στη μέτρηση και πιστοποίηση της κατάστασης κάθε πλαισίου.

Ο υποκειμενικός, οπτικός έλεγχος – ακόμα και από έμπειρους μηχανικούς – δεν αποτελεί έγκυρη τεκμηρίωση της πραγματικής κατάστασης μια μοτοσυκλέτας.

Με τη χρήσης της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας (σύστημα αξιολόγησης πλαισίου mega m.a.x. με προαιρετική επέκταση c.m.s) πιστοποιημένης με ISO, σε συνδυασμό με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η Motocert αξιολογεί και τεκμηριώνει την κατάσταση του πλαισίου κάθε μοτοσυκλέτας.

 Η διαδικασία μέτρησης πραγματοποιείται:

- Χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση

- Εντός δέκα λεπτών

- Με αυτόματες δειγματοληψία, μηδενίζοντας το λάθος του χρήστη

- Ανεξάρτητα από την κατάσταση του πιρουνιού


Η μέτρηση αφορά μεταχειρισμένες, όσο και καινούριες μοτοσυκλέτες. Για απαιτητικούς αναβάτες, ή για αγωνιζόμενους, το μετρητικό mega m.a.x. μπορεί να επεκταθεί με το σύστημα c.m.s. που παρέχει στοιχεία για την πλήρη περιγραφή της κατάστασης της μοτοσυκλέτας (και όχι μόνο του πλαισίου), δίνοντας τη δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης πιρουνιού και αμορτισέρ, σε συνθήκες αγωνιστικής πίεσης, ή λειτουργίας της μοτοσυκλέτας με μεγάλο φορτίο (αναβάτης, συνεπιβάτης και αποσκευές).

Χάρις στα παραπάνω, η συνεργασία μας με την Motocert χαρίζει ασφάλεια και πιστοποιημένα, ξένοιαστη οδήγηση.

Οι μοτοσυκλέτες που φιλοξενούνται στην έκθεση της Fanmoto φέρουν την πιστοποίηση των ειδικών  https://motocert.gr/[/embed] .Fanmotorcycles
Sales & Service Experts


Ηρώων Πολυτεχνείου 8 - Ηλιούπολη - 16341

Πωλήσεις  :  210 9955451 - Συνεργείο  :  210 9922948

Κιν      :  6946901613

Email  : info@fanmoto.gr

Web   : www.fanmoto.gr

Car.gr Minipage : http://fanmoto.car.gr/bikes/[/embed]