Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Γίνε συνδρομητής στο ΜΟΤΟ – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Γραφτείτε Συνδρομητές!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα υπηρεσία συνδρομών στο ΜΟΤΟ! Μας το ζητούσατε καιρό και -επιτέλους- το κάνουμε πράξη! Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τους ταχύτερους της χώρας, τους ανθρώπους που θα το φέρουν απευθείας στην πόρτα σου και θα φροντίσουν να το παραλάβεις σίγουρα, και στην υπόλοιπη Ελλάδα με την σιγουριά του courier!

Η υπηρεσία παράδοσης στην πόρτα για την ετήσια συνδρομή, είναι δωρεάν σε κάθε σημείο της Ελλάδας για λίγες ημέρες ακόμη!

Παράλληλα και στο εξωτερικό, μεταφέρουμε το ΜΟΤΟ εκεί που είσαι, όπως ακριβώς το ζητάτε καιρό, μιας και η μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οπουδήποτε αλλού, και η σύνδεση αυτή δεν πρέπει να χαθεί!

Αυστηρά κάθε πρώτη του μήνα, ή την προηγούμενη εργάσιμη, το ΜΟΤΟ κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα, όπως και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για πάντα. Ξέρουμε πως η σύνδεση με το σημείο πώλησης είναι ιεροτελεστία, ακόμη και για εμάς τους ίδιους! Η υπηρεσία της συνδρομής όμως, ήταν αναγκαία να υπάρχει για ένα σωρό κόσμο που δυσκολευόταν να το προλάβει!

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γίνετε συνδρομητές – με κόστος 12 περιοδικών στην τιμή των 11, δώρο τα μεταφορικά και δώρο για τους 50 πρώτους, μία συλλεκτική κούπα του ΜΟΤΟ!

Συμπληρώστε την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο ή πατήστε στην εικόνα

 

Γίνε συνδρομητής στο ΜΟΤΟ!