Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Honda Fireblade 2020 προς ενοικίαση!

Δυστυχώς μόνο στην Ιαπωνία…

Το νέο CBR1000RR-R είναι ίσως το πιο ποθητό Fireblade που έχει φτιαχτεί ποτέ και μια από τις πιο εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες στην κατηγορία των superbikes. Αν κοιμάστε και ξυπνάτε με την σκέψη να βρεθείτε στη σέλα της, αλλά είτε επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε να έρθει ή υπερβαίνει κατά πολύ τα οικονομικά σας, υπάρχει λύση. Προϋποθέτει βέβαια ένα… ταξιδάκι στην Ιαπωνία, για να νοικιάσετε ένα CBR1000RR-R μέσω της HondaGO, μιας υπηρεσίας ενοικίασης οχημάτων στην οποία συμμετέχουν αντιπροσωπείες της εταιρείας.

Οι τιμές ποικίλουν, αλλά τα προγράμματα της HondaGO συμπεριλαμβάνουν ασφάλιση και 24ωρη οδική βοήθεια. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού, από κράνη και γάντια, μέχρι φόρμα και μπότες. Μοναδική υποχρέψση του πελάτη, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι να επιστρέψει την μοτοσυκλέτα με καύσιμο στο ρεζερβουάρ της όσο είχε όταν την παρέλαβε.

Σαφώς υπάρχει και η δυνατότητα για ενοικίαση οποιουδήποτε μοντέλου, αλλά αυτή την στιγμή το Fireblade είναι η κορυφή των επιλογών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε το κόστος –μιας και η μοτοσυκλέτα ανήκει στην premium κατηγορία- το οποίο για δύο ώρες είναι σχεδόν 135 ευρώ. Σίγουρα δεν είναι ένα μικρό ποσό, αλλά μην ξεχνάτε ότι το Fireblade είναι μια μοτοσυκλέτα με μεγάλη ζήτηση…

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε την μοτοσυκλέτα για μεγαλύτερες βόλτες μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται LongGOGO. Αυτό δίνει την δυνατότητα να έχετε την μοτοσυκλέτα στην κατοχή σας για 55 ώρες, με το κόστος να ανέρχεται περίπου στα 430 ευρώ, που σαφώς συμφέρει περισσότερο. Στα προγράμματα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για χρήση σε πίστα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μπορείτε να το κάνετε.

Όταν λοιπόν λήξει όλο αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό που ζούμε με την πανδημία, ένα ταξιδάκι μέχρι την Ιαπωνία θα μπορέσει να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου!