Η Anlas ξανά στην Ελλάδα!

Νέα αντιπροσωπεία η Θεοχαράκης Α.Ε.
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

2/5/2019

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, με πολύχρονη και δυναμική  παρουσία αλλά και εμπειρία στα ελαστικά οχημάτων, ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών Anlas στην Ελλάδα.

H Anlas διαθέτει μια πλούσια εμπειρία άνω των 40 ετών στην κατασκευή ελαστικών, καθώς συστάθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '60 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αγορά της Τουρκίας απ’ το 1976. Με το πέρασμα του χρόνου, η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε, καλύπτοντας  με τα ελαστικά της διαφόρων τύπων οχήματα. Πλέον, παράγει ελαστικά για golf carts, go-carts, οχήματα παντός εδάφους αλλά και για μοτοσυκλέτες, scooters και παπιά. Πάντοτε με γνώμονα να καλύψει τις ανάγκες των αναβατών και των οδηγών που την επιλέγουν, συνεχίζει σταθερά να εξελίσσει και να φέρνει καινοτομίες στα ελαστικά της, προσφέροντας ανώτερα ποιοτικά προϊόντα με σαφή προσανατολισμό στην ασφάλεια, την άνεση αλλά και την οδηγική απόλαυση. 

Τα χωμάτινα ελαστικά είναι εξελιγμένα μέσα απ' τη συμμετοχή της Anlas σε παγκόσμιο επιπέδου πρωταθλήματα κι όχι μόνο

 

Το εργοστάσιο της Anlas έχει την έδρα του στο Duzce, μια πόλη που βρίσκεται κοντά στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, το ειδικευμένο προσωπικό της, αναλύει τα δεδομένα απ’ τις επιδόσεις των ελαστικών τόσο μετά από την χρήση τους σε πραγματικές συνθήκες, όσο και από την εξαντλητική χρήση  σε παγκοσμίου επιπέδου πρωταθλήματα, με στόχο την βελτίωσή τους. Γι’ αυτό το λόγο, η Anlas πέρσι, ήταν προμηθευτής ελαστικών στο Speedway GP, ενώ φέτος είναι ένας απ’ τους χορηγούς του δεύτερου αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγώνων Αντοχής, το Hellas Rally Raid, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Καρπενήσι, με απώτερο σκοπό την εξέλιξη των ελαστικών της.

Επιπλέον, μέρος της εξέλιξης προέρχεται απ’ τους καθημερινούς αναβάτες, καθώς λόγω του ανοικτού δίαυλου επικοινωνίας που έχει η Anlas με τους πελάτες της, αφουγκράζεται τις απόψεις τους για τις επιδόσεις των ελαστικών της. Οι εγκαταστάσεις της Anlas διαθέτουν χημικά εργαστήρια και κλειστή πίστα δοκιμών, ώστε τα ελαστικά της αφενός να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και αφετέρου να έχουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, βάσει της χρήσης που προορίζονται. Πέρα απ’ το διαχωρισμό των ελαστικών της με βάση τον τύπο του δίκυκλου, η εταιρεία τα κατατάσσει περαιτέρω ανάλογα με το τερέν που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και βάσει των χαρακτηριστικών που διαθέτουν ξεχωριστά για κάθε εποχή. Ως εκ τούτου η γκάμα της Anlas υπόσχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες των αναβατών ανεξαρτήτου χώρας.

Με κινητήρια δύναμη το πάθος της, αλλά και το πάθος των αναβατών που θέλουν να χρησιμοποιούν τις μοτοσυκλέτες τους όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Anlas εισήγαγε στη γκάμα της μια νέα σειρά ελαστικών. Τόσο για scooter όσο και για μοτοσυκλέτες, παρέχει χειμερινά ελαστικά με σκοπό να λύσει το πρόβλημα της μετακίνησης όσων δεν θέλουν να περιορίζονται τους χειμωνιάτικους μήνες του έτους μέσα στο αυτοκίνητό τους. Ακόμη, χάρη στη συμμετοχή της στα εθνικά και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει μια ευρεία γκάμα ελαστικών για on-off και adventure μοτοσυκλέτες, ενώ η γκάμα της περιλαμβάνει ελαστικά για παπιά και ATV.

Την Anlas στη χώρα μας αντιπροσωπεύει  η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά απ’ το 1959, φέρνοντας πρώτη στην Ευρώπη τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα της Nissan. Με την πολυετή εμπειρία που έχει αποκτήσει απ’ την εκπροσώπηση σημαντικών ονομάτων απ’ τον κόσμο της βιομηχανίας όπως της Yokohama,  Lassa,  Kenda,  Same Deutz-Fahr (SDF) κ.α. υπόσχεται την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Μάλιστα, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. θα εισάγει ολόκληρη τη γκάμα των ελαστικών της Anlas που απευθύνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό των μοτοσυκλετών, scooter και παπιών της αγοράς όσον αφορά τα δίτροχα, συμπεριλαμβανομένων και των χειμερινών ελαστικών, ενώ θα διαθέτει ελαστικά και για ATV.

Jorge Lorenzo vs Dani Pedrosa - Κανονίζουν αγώνα… μποξ μεταξύ τους!

Το #99 προκάλεσε το #26 σε grudge match, με τον μικρό σαμουράι να απαντά θετικά
Jorge Lorenzo vs Dani Pedrosa
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/4/2024

Την ώρα που ο παλαίμαχος Dani Pedrosa επιστρέφει στο MotoGP ως wildcard συμμετοχή της KTM στον αγώνα της Jerez, ο Jorge Lorenzo ανέβαζε βίντεο εν ώρα προπόνησης στο μποξ, προκαλώντας τον Dani για ματς, με τον τελευταίο να απαντά “τα λέμε στο ρινγκ”!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μετά την απόσυρσή του από τους αγώνες MotoGP, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo έχει πολύ χρόνο στα χέρια του, κάνοντας τα πάντα για να κρατήσει πάνω του ακόμα και σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό το καταφέρνει με πάμπολλους τρόπους όπως με προκλητικές δηλώσεις για τα τεκταινόμενα στο MotoGP, χορεύοντας σε reality show της τηλεόρασης, ενεργώντας ως ambassador διαφόρων εταιρειών (Tissot, Sendi, Laureus, Vmoto Soco, κλπ.), συμμετέχοντας σε αγώνες αυτοκινήτου (Porsche Carrera Cup Italia, κ.α.), και τώρα προκαλώντας το αντίπαλο ισπανικό δέος της εποχής του στο MotoGP, Dani Pedrosa σε αγώνα μποξ.

Συγκεκριμένα, ο Lorenzo ανέβασε ένα βίντεο στο instagram στο οποίο τον βλέπουμε να προπονείται στο μποξ χτυπώντας (χαλαρά, άκεφα και... ατάλαντα) έναν σάκο, όταν σταματά και λέει τα εξής: “ξέρετε πως μου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεκαπέντε χρόνια πριν είχα καλές αλλά και κακές στιγμές με τον Dani Pedrosa στην πίστα και εκτός αυτής. Τώρα που τα celebrity events έχουν γίνει της μόδας (βλ. αγώνες μποξ του Jake Paul), μου ήρθε στο μυαλό μια λίγο τρελή πρόκληση. Σε προκαλώ Dani σε έναν αγώνα μποξ στη Βαρκελώνη, στη σχολή που προπονούμαι.” Ο Lorenzo μάλιστα δήλωσε πως στόχος του είναι ο αγώνας να μεταδοθεί ζωντανά από το Youtube!

Οι Lorenzo και Pedrosa είχαν αρκετές ιστορικές μάχες στην πίστα -και αρκετή αντιπάθεια μεταξύ τους-, συμπεριλαμβανομένου και του ισπανικού GP του 2010, όπου τα έδωσαν όλα σε μια μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο του αγώνα, αλλά και στο διαβόητο GP του 2008, ξανά στην Ισπανία, όπου ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos τους έβαλε με το ζόρι να δώσουν τα χέρια στο βάθρο.

Επιστρέφοντας στο παρών, ο Pedrosa δεν άφησε την πρόκληση του Lorenzo αναπάντητη, και σε μια ανάρτησή του στα social media δήλωσε τα εξής: στην αρχή σκέφτηκα πως παραείναι τρελή σαν ιδέα, αλλά από την άλλη είμαι ακόμα γυμνασμένος και ο πειρασμός να σου ρίξω μερικές μπουνιές είναι μεγάλος. Έτσι, δέχομαι την πρόκλησή σου.”

Το grudge match μεταξύ των δύο πρώην αντιπάλων του MotoGP δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αν και ο Pedrosa ανέφερε “πες μου τη μέρα και την ώρα και τα λέμε στο ρινγκ”.

Παρόλο τώρα που στο βίντεο ο Lorenzo δείχνει... ιδιαίτερα ατσούμπαλος με τις γροθιές του, όπως επισήμανε στον Pedrosa ο Michael Ruben Rinaldi (γενικά γίνεται το έλα να δεις στα σχόλια από αναβάτες κάτω από την ανάρτηση), "φίλε Dani, ο Jorge σου ρίχνει τουλάχιστον 15 κιλά. Είναι σα να κάνετε αγώνα εσύ με μοτοσυκλέτα 600 κυβικών κι εκείνος με χιλιάρα! Αλλά όπως και να έχει θα είχε πλάκα να δούμε τον αγώνα σας."