Η Γκοργκόλης Α.Ε. για την ισοδυναμία των διπλωμάτων

Ικανοποίηση και ανάπτυξη του κλάδου μοτοσυκλετών
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

12/3/2021

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έδωσε στην δημοσιότητα ένα δελτίο τύπου, με το οποίο εκφράζει την ικανοποίησή της για την πρόσφατη υπερψήφιση από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου του νόμου για την ισοδυναμία των διπλωμάτων ΑΜ και Α1 με την κατηγορία Β των διπλωμάτων οδήγησης αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο που ακολουθεί, αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα της εταιρείας απέναντι στο κράτος, έχοντας μάλιστα προβεί πριν από οκτώ χρόνια σε ένα… λαϊκό κάλεσμα για την στήριξη των θέσεών της, ενώ τονίζεται και η συνολική ανάπτυξη που θα επιφέρει το μέτρο , συνολικά στον κλάδο των μοτοσυκλετών.

 

Δελτίο τύπου

 

"Ισοδυναμία διπλωμάτων και νέα κατηγορία δίκυκλου 25km/h

Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση από την θετική κατάληξη, με την ψήφιση της ισοδυναμίας, έστω και με αυτούς τους όρους, όχι μόνο για την αναμενόμενη διάδοση του δικύκλου αλλά για το ότι καταφέραμε μετά από προσπάθειες πολλών ετών να πείσουμε την ηγεσία του υπουργείου να σπάσει το τείχος άρνησης, που ήταν στημένο στις υπηρεσίες, σε ό,τι αίτημα ετίθετο διευκόλυνσης και διάδοσης του δικύκλου.

Ευχαριστούμε όλους όσους ακολούθησαν και υποστήριξαν το αίτημα, και κυρίως την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, που για πρώτη φορά ήταν έτοιμη να ακούσει και μια διαφορετική άποψη. Πρώτη η εταιρεία μας, από το 2013, με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στον κυριακάτικο τύπο, προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τις αρνήσεις που είχαμε δεχθεί.

Ξεχωριστή επιτυχία θεωρούμε και την αποδοχή του αιτήματός μας για την εισαγωγή της κατηγορίας δικύκλου 25 km/h που θα επιφέρει, ελπίζουμε, και το περιορισμό των fake scooters (σκούτερ με πηδάλια) αλλά και θα “ανεβάσει” στο δίκυκλο νέο τμήμα της αγοράς.

Πέρασαν 8 χρόνια από την πρώτη μας καταχώρηση και το κάλεσμα στην έκθεση στο ΓΚΑΖΙ για “λαϊκή” υποστήριξη του αιτήματος μας…

Ευτυχώς συνεχίσαμε…

 

Γκοργκόλης Α.Ε."

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες