Η MV Agusta συμβάλλει στην μάχη κατά της πανδημίας!

Εξοπλίζει το νοσοκομείο στο Varese!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

3/4/2020

Η MV Agusta από την εποχή που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα έχει περάσει από 40 κύματα, αλλάζοντας χέρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, η "καρδιά" της θρυλικής φίρμας ήταν είναι και θα είναι το Varese, είτε βρίσκεται στα χέρια των Αμερικανών, είτε των Ιταλών είτε των Ρώσων! Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια το εργοστάσιο απ’ το Varese βρίσκεται υπό την αιγίδα του Timor Sardarov και ο Ρώσος μεγιστάνας πέρα από CEO της εταιρείας, έχει αποδείξει το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες, καθώς είναι παρών σε σχεδόν όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της MV. Ακόμη, έχει ενστερνιστεί πλήρως το ρόλο του και αγωνίζεται για την ανάπτυξη της εταιρείας, μέ τη δημιουργία μικρού κυβισμού και προσιτών μοντέλων της MV Agusta, μέσω της συνεργασίας της με την Loncin, όπου οι πωλήσεις τους θα προσφέρουν τα απαραίτητα κέρδη για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Παρά τον πολυεθνικό χαρακτήρα της εταιρείας, ο Ρώσος CEO της MV Agusta, έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα με την κατάσταση της Ιταλίας και έχει ήδη ενισχύσει το νοσοκομείο του Varese μέσα απ’ τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Circolo della Bontà Onlus. Συγκεκριμένα, απ’ τις 8 Μαρτίου είχαν ξεκινήσει μαζί έναν έρανο για την ενίσχυση του νοσοκομείου της περιοχής, με στόχο τον εξοπλισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Στα πλαίσια τη ενίσχυσης, η MV Agusta δώρισε ένα διαγωνιστικό μηχάνημα στο νοσοκομείο του Varese, το QuantStudioTM 5 Real-Time PCR System, που έχει εξελιχθεί απ’ την βρετανική Thermo Fisher Scientific. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο διαγωνιστικό που έχει τη δυνατότητα να αναλύει 96 δείγματα μέσα σε μόλις μίση ώρα, μειώνοντας κατά πολύ το χρόνο παραμονής των ανθρώπων που ενδέχεται να έχουν προσβληθεί απ’ τον COVID-19. Το καλύτερο είναι πώς το QuantStudioTM 5 Real-Time PCR System δεν περιορίζεται μόνο στη διάγνωση του κορωνοϊού αλλά και στον εντοπισμό διάφορων ιών, που σημαίνει ότι θα αξιοποιείται και στο μέλλον!

Σε δηλώσεις του ο Sardarov ανέφερε: “Είναι σημαντικό να έχουμε ενεργό ρόλο σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να υποστηρίξουμε όσους δουλεύουν στην επίλυση του προβλήματος και να προστατέψουμε την κοινωνία. Το ίδρυμα Circolo della Bontà Onlus μας βοήθησε στο να εντοπίσουμε ποιοι τομείς χρειάζονται άμεση ενίσχυση, ώστε να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά βοηθώντας τους. Παράλληλα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το νοσοκομείο του Varese για να βοηθήσουμε με την παρέμβασή μας όπως μπορούμε.”

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Gianni Spartà, είπε: “Είμαστε ευγνώμων για αυτή την εποικοδομητική συνεργασία και την υποστήριξη που μας προσφέρει η MV Agusta. Η τοπική κοινωνία ανταποκρίνεται πλήρως στην κατάσταση και το hastag που προωθήσαμε πίσω στο 2011 #takecareofwhotakescareofyou (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση το ένα χέρι νίβει τ' άλλο) δείχνει πιο ιδανικό από ποτέ!”

Ετικέτες

Test Ride ROYAL ENFIELD στη Χίο

Από 08 έως 15 Ιουνίου 2023
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2023

Η Royal Enfield Hellas ενημερώνει ότι τα μοντέλα HNTR 350, Classic 350, Himalayan 410, Super Meteor 650 και Interceptor 650 θα είναι διαθέσιμα για Test Ride στη Χίο στις 08 – 15 Ιουνίου 2023, στην εταιρεία MOTO ΜΠΟΥΛΑS, Νεωρείων 1, ΤΚ 82131 τηλ.: 2271042495 και email: [email protected]

 

Προτείνεται στους ενδιαφερόμενους να έχουν κλείσει ραντεβού για να εξασφαλίσουν ότι θα οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.