Η MV Agusta συμβάλλει στην μάχη κατά της πανδημίας!

Εξοπλίζει το νοσοκομείο στο Varese!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

3/4/2020

Η MV Agusta από την εποχή που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα έχει περάσει από 40 κύματα, αλλάζοντας χέρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, η "καρδιά" της θρυλικής φίρμας ήταν είναι και θα είναι το Varese, είτε βρίσκεται στα χέρια των Αμερικανών, είτε των Ιταλών είτε των Ρώσων! Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια το εργοστάσιο απ’ το Varese βρίσκεται υπό την αιγίδα του Timor Sardarov και ο Ρώσος μεγιστάνας πέρα από CEO της εταιρείας, έχει αποδείξει το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες, καθώς είναι παρών σε σχεδόν όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της MV. Ακόμη, έχει ενστερνιστεί πλήρως το ρόλο του και αγωνίζεται για την ανάπτυξη της εταιρείας, μέ τη δημιουργία μικρού κυβισμού και προσιτών μοντέλων της MV Agusta, μέσω της συνεργασίας της με την Loncin, όπου οι πωλήσεις τους θα προσφέρουν τα απαραίτητα κέρδη για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Παρά τον πολυεθνικό χαρακτήρα της εταιρείας, ο Ρώσος CEO της MV Agusta, έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα με την κατάσταση της Ιταλίας και έχει ήδη ενισχύσει το νοσοκομείο του Varese μέσα απ’ τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Circolo della Bontà Onlus. Συγκεκριμένα, απ’ τις 8 Μαρτίου είχαν ξεκινήσει μαζί έναν έρανο για την ενίσχυση του νοσοκομείου της περιοχής, με στόχο τον εξοπλισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Στα πλαίσια τη ενίσχυσης, η MV Agusta δώρισε ένα διαγωνιστικό μηχάνημα στο νοσοκομείο του Varese, το QuantStudioTM 5 Real-Time PCR System, που έχει εξελιχθεί απ’ την βρετανική Thermo Fisher Scientific. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο διαγωνιστικό που έχει τη δυνατότητα να αναλύει 96 δείγματα μέσα σε μόλις μίση ώρα, μειώνοντας κατά πολύ το χρόνο παραμονής των ανθρώπων που ενδέχεται να έχουν προσβληθεί απ’ τον COVID-19. Το καλύτερο είναι πώς το QuantStudioTM 5 Real-Time PCR System δεν περιορίζεται μόνο στη διάγνωση του κορωνοϊού αλλά και στον εντοπισμό διάφορων ιών, που σημαίνει ότι θα αξιοποιείται και στο μέλλον!

Σε δηλώσεις του ο Sardarov ανέφερε: “Είναι σημαντικό να έχουμε ενεργό ρόλο σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να υποστηρίξουμε όσους δουλεύουν στην επίλυση του προβλήματος και να προστατέψουμε την κοινωνία. Το ίδρυμα Circolo della Bontà Onlus μας βοήθησε στο να εντοπίσουμε ποιοι τομείς χρειάζονται άμεση ενίσχυση, ώστε να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά βοηθώντας τους. Παράλληλα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το νοσοκομείο του Varese για να βοηθήσουμε με την παρέμβασή μας όπως μπορούμε.”

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Gianni Spartà, είπε: “Είμαστε ευγνώμων για αυτή την εποικοδομητική συνεργασία και την υποστήριξη που μας προσφέρει η MV Agusta. Η τοπική κοινωνία ανταποκρίνεται πλήρως στην κατάσταση και το hastag που προωθήσαμε πίσω στο 2011 #takecareofwhotakescareofyou (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση το ένα χέρι νίβει τ' άλλο) δείχνει πιο ιδανικό από ποτέ!”

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.