Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Ημέρες μοτοσυκλέτας 2019: Η πιο Hot εκδήλωση

Μια γιορτή για τους μοτοσυκλετιστές

Μετά την ολοκλήρωση του Scooter Festival 2019 στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, έρχονται οι "Ημέρες Μοτοσυκλέτας" στην ίδια τοποθεσία, που τα τελευταία τρία χρόνια αποτελούν τη γιορτή των μοτοσυκλετιστών, καθώς είναι μια εκδήλωση που μας φέρνει όλους πιο κοντά, με κοινό παρονομαστή τη μοτοσυκλέτα. Η έναρξη είναι την Πέμπτη 20 Ιουνίου και η τελευταία μέρα θα είναι η Κυριακή 23. Η κίνηση ματ όμως, τόσο του Scooter Festival όσο και για τις "Ημέρες Μοτοσυκλέτας", είναι πως δεν αποτελούν στείρες εκθέσεις μοντέλων απ' τους αντιπροσώπους. Ανοίγουν τις πύλες τους ελεύθερα για τη νέα γενιά και την προσκαλούν να γνωρίσει τον κόσμο των δύο τροχών, καθώς όσοι είναι κάτω των 20 δεν πληρώνουν εισιτήριο. Οι περισσότερες εταιρείες θα είναι παρούσες εκθέτοντας τα νέα μοντέλα τους όπως για παράδειγμα η Indian που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην χώρα μας το FTR 1200. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες διεξαγωγής αλλά και τις ώρες λειτουργίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2019: Η γιορτή του αναβάτη

Η εκδήλωση που περίμεναν οι μοτοσυκλετιστές είναι εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι αγαπημένες “Ημέρες Μοτοσυκλέτας” επανέρχονται με νέο concept για να μοιράσουν απλόχερα μοναδικές εικόνες και συγκινήσεις..

Από την Πέμπτη 20/6 έως και την Κυριακή 23/6, η μοναδική αυτή εκδήλωση στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ απευθύνεται πλέον σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, παρουσιάζοντας όλα τα νέα μοντέλα του 2019! Η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών θα βρίσκεται εκεί, δίπλα σε μοναδικές δημιουργίες Custom και ξεχωριστές παρουσίες από κλασσικά μοντέλα εποχής.

Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki, Harley, MV Agusta, KTM, Husqvarna, Triumph, Yamaha, Indian, Fantic Caballero, Bajaj, Moto Guzzi, Royal Enfiled και Oracle σας περιμένουν! Μαζί και η Ελληνική Λέσχη κλασσικής μοτοσυκλέτας με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην Ιταλική “The Italian Job” σχολή, η Ιαπωνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, η οποία θα έχει ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια της Yamaha στην Ελλάδα, όπως επίσης και το caferacer.gr με τις δικές του πρωτότυπες και πάντα λαμπερές δημιουργίες. Μια απόλυτα ξεχωριστή παρουσία θα έχει ελληνική υπογραφή και αφορά στη ριζοσπαστική DCR-018 της δικής μας DNA, μιας 100% ελληνικής εταιρείας με διακρίσεις σε κάθε επίπεδο.

Οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους πολλές προτάσεις από το χώρο των αξεσουάρ, των λιπαντικών και πολλών ακόμα παροχών, ενώ στο μεγάλο bazaar της Μοτοκίνησης θα βρουν ενδιαφέροντα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 70%! Και όπως πάντα ένα μπαρ με streetfood και δυνατές μουσικές θα προσφέρουν τις απαιτούμενες στιγμές χαλάρωσης.

Ένα μεγαλοπρεπές πάρτι ανοιχτό σε όλους θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου 22/6 και ώρα 21:00, με live performance στο stand της Harley-Davidson Athena από τον Jack Heart Νίκο Κοκολάκη και την αριστουργηματική μπάντα The Love Ghosts Jack Heart & The Love Ghosts!

Ταυτότητα διοργάνωσης

Έναρξη: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Λήξη: Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Εγκαταστάσεις: Παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Περιοχή: Γκάζι – Κεραμεικός, στη συμβολή Πειραιώς και Ερμού

Τιμή εισιτηρίου: 5€ (7€ για όλες τις ημέρες)

Η είσοδος σε νέους κάτω των 20 ετών είναι δωρεάν

Ώρες Λειτουργίας

Πέμπτη & Παρασκευή: 16:00-21:00
Σάββατο & Κυριακή: 11:00-21:00
Ελεύθερη στάθμευση μόνο για δίκυκλα στον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τις γραμμές του ηλεκτρικού και με την πρόσβαση να γίνεται από τη γέφυρα Πουλόπουλου.