Καλοκαιρινές προσφορές Triumph

Με μειωμένες τιμές!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

24/7/2019

Νέες, καλοκαιρινές προσφορές αππό την Triumph για τα περισσότερα μοντέλα της, με σημαντικές μειωμένες τιμές, όπως μπορείτε να δείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

Η Triumph παρουσιάζει εκπληκτικές καλοκαιρινές προσφορές σε δημοφιλή μοντέλα! Εκμεταλλευτείτε τις και βγείτε σημαντικά κερδισμένοι στην αγορά της αγαπημένης σας Triumph.

Σημείωση: Οι προσφορές αφορούν συγκεκριμένα χρώματα και ισχύουν για περιορισμένο στοκ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210-7488251.

Αναλυτικά:

Tiger 800

Η Tiger 800 προσφέρεται με δώρα αξίας €2.100* ή σε σημαντικά μειωμένη τιμή που ξεκινά από €11.490 (προηγούμενη τιμή €12.990)**.

*Τα δώρα περιλαμβάνουν γνήσιο τριβάλιτσο αλουμινίου αξίας €1.700 και αξεσουάρ ή ρουχισμό Triumph επιλογής του πελάτη αξίας €400.

**Η συγκεκριμένη τιμή αφορά την έκδοση XRX. Για τις υπόλοιπες εκδόσεις ισχύουν επίσης μειωμένες τιμές.

 

Tiger 1200

Η Tiger 1200 προσφέρεται με δώρα αξίας €2.500* ή σε σημαντικά μειωμένη τιμή που ξεκινά από €15.590** (προηγούμενη τιμή €17.590)**!

*Τα δώρα περιλαμβάνουν γνήσιο τριβάλιτσο αλουμινίου αξίας €1.800 και αξεσουάρ ή ρουχισμό Triumph επιλογής του πελάτη αξίας €700.

**Η συγκεκριμένη τιμή αφορά την έκδοση XRx. Για τις υπόλοιπες εκδόσεις ισχύουν επίσης μειωμένες τιμές. 

 

Street Triple S

Η Street Triple S προσφέρεται στην τιμή των €8.990 (από €9.690).

 

Street Twin

Η Street Twin προσφέρεται στην τιμή των €8.990 (από €9.690).

 

Bonneville Bobber

Η Bonneville Bobber προσφέρεται στην τιμή των €12.190 (από €12.990).

Το MOTO πήγε στο Suzuki Festival 2025

Το μοτοσυκλετιστικό τριήμερο ξεκίνησε σήμερα στις Αφίδνες
suzuki
Από το

motomag

9/5/2025

Η Suzuki Moto Greece διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Suzuki Festival, τη μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και τους ανθρώπους της.

Σήμερα, αύριο και μεθαύριο, από τις 10:00 έως τις 19:00, η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki σας περιμένει στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες για ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δράση, μοτοσυκλέτες και εκπλήξεις.

Εμείς ήμασταν εκεί σήμερα και είδαμε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Suzuki όπως και τα νέα DR-Z 4S και DR-Z 4SM. Καθώς επίσης και εμβληματικά αγωνιστικά, custom και ιστορικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη ακόμη και σήμερα που είναι μία εργάσιμη ημέρα, οπότε το Σαββατοκύριακο οι εγκαταστάσεις του Riding School αναμένεται να είναι γεμάτες, καθώς όλα τα test rides είναι ήδη κλεισμένα.

Πριν από κάθε test ride μάλιστα, οι εκπαιδευτές του Riding School παρέχουν στους συμμετέχοντες οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές ασφαλείας, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει τον πρώτο επίσημο προσομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης MotoGP στην Ελλάδα, powered by MOTOKINISI.

Επιπλέον, το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 14:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης από την ομάδα του Riding School, ανοιχτά σε όλους τους επισκέπτες.

Μουσική, φαγητό και happenings συνοδεύουν αυτή τη μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας, αφιερωμένη στους φίλους της Suzuki – και όχι μόνο!