Kawasaki – 1.000 ευρώ πιο φθηνό τo Ninja 1000SX

Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων - Δείτε τις χαμηλότερες τιμές
motomag Kawasaki – To Ninja 1000SX 1.000 ευρώ πιο φθηνό
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

31/7/2024

H Kawasaki ανακοίνωσε νέα προωθητική ενέργεια και προχωρά σε μείωση τιμής στο Ninja 1000SX το οποίο τώρα θα πωλείται 1.000 ευρώ φθηνότερα.

Πιο συγκεκριμένα το 4κύλινδρο 1000άρι sport-touring Ninja 1000SX στη μεταλλική τριχρωμία Emerald Blazed Green / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Metallic Diablo Black (πράσινο-γκρι-μαύρο) θα πωλείται πλέον στην τιμή των 15.695 από τα 16.695 ευρώ που κόστιζε μέχρι πρότινος.

Επίσης η μοτοσυκλέτα της Kawasaki στον χρωματισμό Metallic Diablo Black / Metallic Phantom Silver / Metallic Carbon Gray (μαύρο-ασημί-γκρι) είναι τώρα διαθέσιμη στην τιμή των 15.495 έναντι των 16.495 ευρώ της προηγούμενης τιμής καταλόγου.

Η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας της εταιρείας από το Akashi θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για τους παραπάνω χρωματισμούς.

Kawasaki – To Ninja 1000SX 1.000 ευρώ πιο φθηνό

 

Αναβαθμισμένος ο ρόλος της BMW Motorrad στον ACEM: Νέος πρόεδρος ο Markus Flasch!

Η γενική συνέλευση της ACEM επικύρωσε τη διαδοχή του Roberto Colaninno της Piaggio από τον Γερμανό ομόλογό του
acem-board
Από αριστερά: Claudio Domenicali, Clément Villet, Markus Flasch και Michele Colaninno
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/6/2026

Η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσυκλετών, ACEM, διοργάνωσε την ετήσια γενική της συνέλευση στο κτίριο BMW Welt στο Μόναχο, φιλοξενούμενη από τη BMW Motorrad. Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλης της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας της Ευρώπης για μια ανασκόπηση των εξελίξεων και δράσεων της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στρατηγικές προτεραιότητες που θα ακολουθήσει η ACEM.

Στα πλαίσια της συνέλευσης έγινε και η εκλογή του νέου προέδρου, στη θέση του οποίου εξελέγη ο Markus Flasch, διευθύνων σύμβουλος της BMW Motorrad, με τη θητεία του να ξεκινά επισήμως την 1η Ιουλίου 2026.

Ο Γερμανός αναλαμβάνει τα ηνία της ACEM για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, Michele Colaninno (διευθύνων σύμβουλος Piaggio Group), σε μια δύσκολη εποχή γεμάτη εξωγενείς αντιξοότητες που επηρεάζουν βαθιά την ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλέτας.

acem
H Γενική Συνέλευση του ACEM, με τον νέο πρόεδρο δεύτερο από αριστερά

Οι στρατηγικοί στόχοι που τέθηκαν σε προτεραιότητα είναι τρεις:

  • Η ενσωμάτωση των δικύκλων στο πλάνα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις,
  • Η προώθηση της απεξάρτησης από τον άνθρακα στη βιομηχανία χωρίς να πληγεί η ανταγωνιστικότητά της και
  • Η προώθηση της μοτοσυκλέτας στον τουρισμό και τον αθλητισμό ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Το προεδρείο της ACEM απαρτίζεται πλέον από τον πρόεδρο και τρεις αντιπροέδρους, τους Michele Colaninno (Piaggio Group), Claudio Domenicali (Ducati Motor Holding) και Clément Villet (Yamaha Motor Europe N.V.).

Ετικέτες