Kawasaki – 1.000 ευρώ πιο φθηνό τo Ninja 1000SX

Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων - Δείτε τις χαμηλότερες τιμές
motomag Kawasaki – To Ninja 1000SX 1.000 ευρώ πιο φθηνό
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

31/7/2024

H Kawasaki ανακοίνωσε νέα προωθητική ενέργεια και προχωρά σε μείωση τιμής στο Ninja 1000SX το οποίο τώρα θα πωλείται 1.000 ευρώ φθηνότερα.

Πιο συγκεκριμένα το 4κύλινδρο 1000άρι sport-touring Ninja 1000SX στη μεταλλική τριχρωμία Emerald Blazed Green / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Metallic Diablo Black (πράσινο-γκρι-μαύρο) θα πωλείται πλέον στην τιμή των 15.695 από τα 16.695 ευρώ που κόστιζε μέχρι πρότινος.

Επίσης η μοτοσυκλέτα της Kawasaki στον χρωματισμό Metallic Diablo Black / Metallic Phantom Silver / Metallic Carbon Gray (μαύρο-ασημί-γκρι) είναι τώρα διαθέσιμη στην τιμή των 15.495 έναντι των 16.495 ευρώ της προηγούμενης τιμής καταλόγου.

Η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας της εταιρείας από το Akashi θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για τους παραπάνω χρωματισμούς.

Kawasaki – To Ninja 1000SX 1.000 ευρώ πιο φθηνό

 

Guy Martin: Του πήραν το δίπλωμα για έξι μήνες για υπερβολική ταχύτητα

Ο βρετανός πρέπει να καταβάλει και πρόστιμο που φτάνει τις 1.329 λίρες
Guy Martin
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/4/2026

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και πρώην οδηγός αγώνων Guy Martin απαγορεύεται να οδηγεί για έξι μήνες, αφού οι κάμερες τον έπιασαν να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας δύο φορές.

Ο 44χρονος, ο οποίος έγινε γνωστός από τις επιτυχίες του στον αγώνα Isle of Man TT και τη συμμετοχή του στην ταινία Closer to the Edge, που πραγματεύεται λεπτομέρειες και στοιχεία του ιστορικού θεσμού, οδηγούσε την προσωπική του Honda Africa Twin στις περιοχές του Northamptonshire και του Leicestershire.

Ο Guy Martin δεν υπολόγισε όμως τις κάμερες που υπήρχαν στις δύο περιοχές και αργότερα παραδέχτηκε ότι οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του με ταχύτητα 74 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο A50 κοντά στο Leicester, όπου το όριο ήταν 64 χλμ./ώρα, και με ταχύτητα 125 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο A43 κοντά στο Brackley, όπου ίσχυε προσωρινό όριο 80 χλμ./ώρα.

Guy Martin

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο Martin συγκέντρωσε τουλάχιστον 12 βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησής του και αποδέχτηκε ότι πρέπει πλέον να εκτίσει ποινή απαγόρευσης οδήγησης έξι μηνών.

Η πρώτη παράβαση για υπερβολική ταχύτητα σημειώθηκε στις 15 Ιουλίου στο Leicestershire και η δεύτερη στις 19 Μαρτίου στο Brackley, κοντά στα έργα του HS2, όπου ίσχυε προσωρινός περιορισμός ταχύτητας.

“Ζητά συγγνώμη από το δικαστήριο για την παράβασή του. Δεν θα αντιταχθεί στην αφαίρεση πόντων που συνεπάγεται εξαμηνιαία αφαίρεση της άδειας οδήγησης, έγραψε εκ μέρους του Martin ένας εκπρόσωπος της δικηγορικής εταιρείας Chattertons.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του καριέρας κατέκτησε 17 βάθρα στον αγώνα αγώνα Isle of Man TT, εκτός της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης, οφείλει να καταβάλει και 1.329 λίρες ως πρόστιμο.

 

Ετικέτες