Kawasaki SP Motors – Αγορά με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα

Προκαταβολή από 0% και δυνατότητα χρηματοδότησης "Βalloon"
SP Motors Kawasaki χρηματοδοτικά προγράμματα 2025
Από το

motomag

11/2/2025

Η SP Motors, επίσημος έμπορος Kawasaki προσφέρει πλέον ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις για όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας κάνοντας έτσι την απόκτησή τους πιο εύκολη.

Ειδικότερα οι αναβάτες μπορούν να αποκτήσουν το μοντέλο της Kawasaki που τους ενδιαφέρει με ευνοϊκούς χρηματοδοτικούς όρους με τις επιλογές να έχουν ως εξής: επιτόκιο από 7,9%, προκαταβολή από 0% και χρηματοδότηση "Balloon". Η τελευταία λύση επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να έχουν χαμηλές μηνιαίες δόσεις και να πληρώσουν ένα μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του χρηματοδοτικού προγράμματος έχοντας έτσι περισσότερη ευελιξία με την αποπληρωμή της μοτοσυκλέτας τους.

Το πρόγραμμα "Balloon", περιλαμβάνει χαμηλές μηνιαίες δόσεις και δυνατότητα αποπληρωμής σε 24 και 36 μήνες με την τελευταία δόση να είναι αντίστοιχα το 30% και το 25% της αξίας της μοτοσυκλέτας.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλέξουν το πρόγραμμα "Balloon" έχουν επίσης τη δυνατότητα αναχρηματοδότησης της τελευταίας μεγάλης δόσης με τη διάρκεια να φτάνει έως και τους 60 μήνες και αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που προσφέρει έξτρα ευελιξία στην αποπληρωμή της μοτοσυκλέτας.

Το πρόγραμμα "Balloon" ισχύει για όλα τα μοντέλα Kawasaki και η χρηματοδότηση μια μοτοσυκλέτας των Ιαπώνων με αποπληρωμή 36 μηνών θα μπορούσε να έχει ως εξής:

-Νέο Versys 1100: Προκαταβολή 4.500 ευρώ, δόση 271 ευρώ/μήνα και τελευταία δόση (Balloon) 3.749 ευρώ

-Νέο Z900: Προκαταβολή 3.000 ευρώ, δόση 209 ευρώ/μήνα και τελευταία δόση (Balloon) 2.749 ευρώ.

-Eliminator 500: Προκαταβολή 2.000 ευρώ, δόση 138 ευρώ/μήνα και τελευταία δόση (Balloon) 1.824 ευρώ.

Παράλληλα, μόνο για τον μήνα Φεβρουάριο η SP Motors προσφέρει ως δώρο τα τέλη κυκλοφορίας για το έτος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα της SP Motors Α.Ε., στην επίσημη έκθεση Kawasaki, στην Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 478-480.

Έξυπνες κάμερες: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά ο διαγωνισμός για την προμήθειά τους – Ξανά προσφυγές για τον ίδιο λόγο!

Η προμήθεια 1.000 καμερών από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρχίζει να μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας
camera
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

8/7/2026

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από τότε που το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό για την “Προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση δικτύου Καμερών Καταγραφής Παραβάσεων Κ.Ο.Κ.”, δηλαδή των περίφημων 1.000 έξυπνων καμερών που θα τοποθετούνταν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη φορά ο διαγωνισμός ματαιώθηκε μετά από προδικαστικές προσφυγές εταιρειών που ήθελαν να συμμετάσχουν, θεωρώντας πως είναι ασαφείς οι προδιαγραφές του, ενώ προέκυψαν υπόνοιες πως πρόκειται για φωτογραφικό διαγωνισμό που οδηγούσε σε συγκεκριμένο κατασκευαστή.

Η εκ νέου προκήρυξή του είχε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 27η Ιουλίου 2026, ωστόσο ούτε αυτή η προθεσμία πρόκειται να τηρηθεί, καθώς ξανά κατατέθηκαν δύο προσφυγές από εταιρείες που ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) για τις εν λόγω νέες προσφυγές ήταν πως είναι βάσιμες και κατά συνέπεια προέβη σε αναστολή διενέργειάς του έως ότου εκδοθεί η οριστική απόφαση επί των προσφυγών.

Απ’ ότι φαίνεται και στη νέα προκήρυξη δεν άλλαξαν και πολλά από την πρώτη στο τεχνικό της σκέλος, γεγονός που οδήγησε τις εταιρείες Maycon και Aktor Κατασκευές στο να προσφύγουν εναντίον του και να δικαιωθούν από την ΕΑΔΗΣΥ που έκρινε πως, “α) οι υπό κρίση προσφυγές δεν παρίστανται προδήλως απαράδεκτες, β) ενδέχεται να υφίσταται βλάβη των προσφευγουσών από την προσβαλλόμενη διακήρυξη και τους όρους αυτής και γ) οι λόγοι των υπό κρίση προσφυγών δεν παρίστανται καταρχήν προδήλως αβάσιμοι, δεδομένου ότι η οριστική απόφαση περί της βασιμότητας των προσφυγών χρήζει περαιτέρω εξέτασης.”

Έχουμε γράψει πολλά για το θέμα και πιθανότατα δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε όταν το υπουργείο δείχνει κάθε καλή διάθεση να επιβεβαιώσει κάθε κακή σκέψη που μπορεί κάποιος να κάνει για την ιστορία αυτή.

Εδώ ως Κράτος δεν μπορούμε επί χρόνια να ολοκληρώσουμε έναν διαγωνισμό για πινακίδες κυκλοφορίας, σε αυτό το τόσο περίπλοκο και ακριβότερο ζήτημα περιμέναμε αποτελέσματα;