Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Kawasaki W800 2019 στην EICMA

Σε δύο εκδόσεις!

Μετά την εφαρμογή των Euro4 προδιαγραφών, η Kawasaki πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή του W800, καθώς δεν ήθελε να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του μοντέλου της. Στην EICMA, αναφέρθηκε στην επιστροφή του, αφού πλέον τα κλασσικά μοντέλα καθώς και τα neo retro καταλαμβάνουν ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας στην αγορά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την παρουσίασή του μέσα από μια σειρά αναλυτικών φωτογραφιών.

Το νέο W800 θα βγει σε δύο εκδόσεις την Street και την Café και είναι κατά 90% καινούργιο, ενώ πλέον εναρμονίζεται στις προδιαγραφές Euro4 που θα είναι σε ισχύ μέχρι το 2021. Η σειρά W έχει αρκετές και ουσιώδεις αλλαγές, όπως το καινούργιο πλαίσιο, καθώς και τη χρήση του πίσω δισκόφρενου που εμφανίζεται για πρώτη φορά στα μοντέλα της οικογένειας W, ενώ η τεχνολογία LED δεν απουσιάζει από τον προβολέα, προσφέροντας έτσι σύγχρονα στοιχεία στην κλασσική σχεδίαση.

Στο τέλος ακολουθεί αναλυτικό gallery με φωτογραφίες

Ο κινητήρας χωρητικότητας 773 κυβικών διατηρεί τον άξονα κίνησης του εκκεντροφόρου, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται πως παραμένει αερόψυκτος. Ακόμη, όπως φαίνεται το μοντέλο θα φέρει και θερμαινόμενα γκριπ, ενώ θα μπορούν να το οδηγήσουν και οι κάτοχοι διπλώματος Α2. Τέλος, η Kawasaki αναφέρει πως θα παρουσιάσει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου καθώς και την ημερομηνία της κυκλοφορίας του στις αρχές του νέου έτους… Μέχρι τότε ας αρκεστούμε στις φωτογραφίες, ελπίζοντας να βγει στην αγορά το πρώτο εξάμηνο.

Tags: