Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Κέρδισε Gemini e-Cruise στο Scooter Festival & Electric Bike Show

Πας στην έκθεση με τα πόδια και φεύγεις με ηλεκτρικό Scooter

Η ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση Scooter Festival & Electric Bike Show πλησιάζει και ένας από τους τυχερούς επισκέπτες θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα ηλεκτρικό scooter Gemini e-Cruise απόδοσης 3000W. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί, μαζί και με αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τα εισιτήρια:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρδισε ένα ηλεκτρικό Gemini e-Cruise!

To τριήμερο 15-17 Ιουνίου στο “Scooter Festival & ElectricBike Show”, που θα γίνει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, θα παρουσιαστούν οργανωμένα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα ηλεκτρικά scooter, ποδήλατα και πατίνια.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορείτε να οδηγήσετε κάποια από αυτά, έτσι ώστε να έχετε μια βιωματική εμπειρία από έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο μετακίνησης. Και το ακόμα καλύτερο είναι πως ένας τυχερός θα φύγει (αθόρυβα) με ένα πανέμορφο Gemini e-Cruise απόδοσης 3000W, το οποίο θα κληρωθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης! To εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ για κάθε μέρα και 7 ευρώ αν θέλετε να επισκέπτεστε το Festival κάθε μέρα και για όλο το τριήμερο! Σημειωτέον πως για παιδιά και νέους μέχρι 20 ετών η είσοδος είναι τελείως δωρεάν και πως με το εισιτήριο των 7 ευρώ ο επισκέπτης μπορεί να πάει -χωρίς επιπρόσθετο κόστος- και στην έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο λίγες μέρες μετά (20-23 Ιουνίου)!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ http://motorcycleevents.gr/blog/kerdiste-ena-gemini-e-cruise-sto-scooter-festival-2019/