Τους 6.086 δικαιούχους θα φτάσει το πρόγραμμα της επιδότησης για την ηλεκτροκίνηση
Από τον
Γιάννη Τσινάβο
18/4/2024
Την Παρασκευή 19 Απριλίου, θα πιστωθεί, με τη 15η σχετική απόφαση έγκρισης πίστωσης, στους λογαριασμούς 1.141 δικαιούχων του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, το ποσό των 4.743.066 ευρώ συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την διάδοση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.
Συνολικά, από τον Νοέμβριο του 2023, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με αυτήν την πληρωμή θα έχει καταβάλει την επιδότηση σε 6.086 δικαιούχους, με το ποσό των 20.460.992 ευρώ, η οποία αφορά την αγορά ηλεκτρικού οχήματος.
Asus: Online η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας της Motoway Καμπράνης ΑΕ
Με τα μοντέλα της Asus, πληροφορίες για την εταιρεία κ.α.
Από τον
Θοδωρή Ξύδη
27/4/2026
Η ιστοσελίδα της Asus, της εταιρείας οχημάτων της Motoway Καμπράνης ΑΕ είναι πλέον έτοιμη και το κοινό μπορεί να την επισκεφτεί για να γνωρίζει καλύτερα την γκάμα των μοντέλων της και διαδικτυακά.
Η Asus μετρά λιγότερο από έναν χρόνο παρουσίας στην ελληνική αγορά, όμως η εταιρεία οχημάτων της Motoway Καμπράνης ΑΕ έχει ήδη καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της με το παπί Cross X 125 που τα πηγαίνει πολύ καλά στις πωλήσεις καθώς προσφέρει στο κοινό της Ελλάδας, κάτι που ζητούσε χρόνια εδώ και χρόνια, ένα crossover παπί.
Το Cross X 125, όπως και τα υπόλοιπα τρία μοντέλα που απαρτίζουν την γκάμα της Asus μπορείτε πλέον να τα βρείτε και να μάθετε περισσότερα για αυτά στην νέα, επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας asus-moto.gr
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα βρείτε πληροφορίες και για τα τέσσερα μοντέλα που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή την γκάμα της Asus, τα σημεία εξυπηρέτησης της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, το δίκτυο συνεργατών όπως και τρόπους να επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Asus, ενώ δεν λείπουν και τα νέα και η εκδηλώσεις που την αφορούν.