Κορωνοϊός: Ακυρώνεται και το Merzouga Rally 2020

Πήραν νωρίς την απόφαση
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/3/2020

Πρόβλημα και για μερίδα συμμετεχόντων στο Dakar που πρέπει να συμπληρώσουν έναν αριθμό ελάχιστων Rally για να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή, είναι η ακύρωση του Merzouga Rally που μόλις ανακοινώθηκε.

Η Μαροκινή κυβέρνηση πήρε την απόφαση να κλείσει τα σύνορα και να ακυρώσει κάθε εκδήλωση από τώρα και μέχρι αλλαγή στην απόφαση αυτή.

Παρόλο που το Merzouga Rally έχει πάνω από δύο μήνες περιθώριο, ξεκινώντας στις 25 Μαΐου, η απόφαση της κυβέρνησης που δεν είχε σαφή ημερομηνία αναστολής, δεν άφηνε περιθώρια.

Η οργάνωση σκέφτηκε πρώτα τους συμμετέχοντες που κάνουν πολύμηνη προεργασία και για αυτό θέλησαν η ακύρωση να γίνει τώρα που είναι νωρίς, αντί για αργότερα που θα έχει κοστίσει στις ομάδες περισσότερο.

Ταυτόχρονα το μέλημά τους ήταν να μην το μεταφέρουν σε άλλη ημερομηνία που θα καλύπτεται ήδη από άλλο Rally ανά την Ευρώπη και την Μεσόγειο στο σύνολό της, κι αυτό γιατί οι συμμετέχοντες είναι λίγο ή πολύ οι ίδιοι.

Για αυτό και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2021 πλέον, στις 14 με 18 Μαΐου του επόμενου έτους…

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες