Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

KTM 1090 Adventure R: Επιστρέφει πιο δελεαστικό από ποτέ!

Σε νέα μειωμένη τιμή

Μια δεύτερη ευκαιρία προσφέρει η KTM SOUTH EAST EUROPE AE στους αναβάτες, που ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν το 1090 Adventure R. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία της ΚΤΜ προχώρησε στην εισαγωγή περιορισμένου αριθμού μοτοσυκλετών, που συνοδεύονται με μια άκρως δελεαστική τιμή στα €13.980. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω ή να επισκεφτείτε ένα απ’ τα καταστήματα της αντιπροσωπείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η KTM SOUTH EAST EUROPE AE εξασφάλισε και θα εισάγει σε περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών μια από τις ικανότερες Adventure όλων των εποχών.
Η KTM 1090 ADVENTURE R θα ξαναπατήσει τα Ελληνικά χώματα σε μια τιμή που μόνο ευκαιρία μπορεί να χαρακτηριστεί!


Όσοι από εσάς δεν προλάβατε να αποκτήσετε μια KTM 1090 ADVENTURE R τώρα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία και με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €13.980 μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι.
Εξοπλισμένη με κορυφαίες πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP, προστατευτικά κάγκελα και χωμάτινα ελαστικά δείχνει από νωρίς τις προθέσεις της. Ο κορυφαίος δικύλινδρος κινητήρας με απόδοση 125 ίππων θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε με άνεση στην άλλη άκρη του κόσμου.

Ακόμα όμως και όταν η άσφαλτος τελειώσει εσείς θα συνεχίσετε και με όπλο τις υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες της KTM 1090 ADVENTURE R θα φτάσετε μέχρι εκεί που θα σας ζητήσει η περιέργειά σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το επίσημο δίκτυο συνεργατών.

 

Tags: