Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

ΚΤΜ 790 Adventure: Ανάκληση για το πίσω φρένο!

Αφορά την αντικατάσταση των σωλήνων του συστήματος

Η ελληνική αντιπροσωπεία της ΚΤΜ, K-Motors South East Europe SA, προχώρησε στην ανάκληση που αφορά την αντικατάσταση των σωλήνων που συνδέουν τη πίσω δαγκάνα με τη μονάδα ABS σε 36 συνολικά ΚΤΜ 790 Adventure. Στους ιδιοκτήτες αυτών των μοτοσυκλετών θα αποσταλεί συστημένη επιστολή – και όχι μόνο – για την ενημέρωση και την προσέλευσή τους στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία K-Motors South East Europe SA, Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών ΚΤΜ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών ΚΤΜ μοντέλο 790 Adventure.

Η ανάκληση αφορά σε 36 μοτοσικλέτες, παραγωγής ετών 2019-2020, στις οποίες λόγω πιθανής μη συμμόρφωση της γραμμής του φρένου, το πίσω σύστημα φρένου μπορεί να αστοχήσει σε ακραίες συνθήκες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσικλετών ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα – κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση της γραμμής του φρένου που συνδέει την πίσω δαγκάνα του φρένου στην μονάδα του ABS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας K-Motors South East Europe SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: info@ktm.gr.

 

Tags: