Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

KTM Coffee Days 2019: Επιτυχημένη συνέχεια

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο… σκέλος των test rides!

Όπως είχατε διαβάσει εδώ πριν από λίγο καιρό, η ΚΤΜ S.E.E. ετοιμαζόταν για την συνέχεια των ΚΤΜ Coffee Days, σε Πρέβεζα, Αγρίνιο, Θήβα και Χαλκίδα, όπως και έγινε, με το τουρ των μοτοσυκλετών που ήταν διαθέσιμες για test rides να ολοκληρώνεται με επιτυχία:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβάτες από τέσσερις ακόμη πόλεις έζησαν την εμπειρία και συνομίλησαν με τους ανθρώπους της εταιρείας.
Τα φετινά COFFEE DAYS επεκτάθηκαν σε τέσσερις ακόμη πόλεις, καθότι η ζήτηση του κοινού που θέλει να οδηγήσει μοτοσυκλέτες αυξήθηκε κατακόρυφα. Μετά την Πελοπόννησο, ο δεύτερος γύρος είχε ως αφετηρία την πόλη της Πρέβεζας, συνεχίστηκε στο Αγρίνιο και τη Θήβα και ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα.


Περισσότεροι από 50 αναβάτες κάθε ηλικίας οδήγησαν τα μοντέλα των Coffee Days με τους χιλιομετρητές «να γράφουν» πάνω από 700 χλμ.
Τα  μοντέλα τράβηξαν την προσοχή ακόμη και ανθρώπων που δεν είχαν μοτοσυκλετιστικά ενδιαφέροντα. Τα KTM RC390 και 250 DUKE χάρη στην ξεχωριστή σχεδίαση και προσωπικότητα άφηναν άφωνους όσους έρχονταν σε επαφή μαζί τους. Οι ερωτήσεις για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και έκαναν πάρα πολλούς να καταλήξουν στη μοτοσυκλέτα που θα αποκτήσουν.
Τα COFFEE DAYS 2019 ήταν μια καλή ευκαιρία να οδηγηθούν τα παρακάτω μοντέλα:
ΚΤΜ 250 DUKE: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά αγωνιστικά γονίδια. Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, η νέα KTM 250 DUKE προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε, αστική και μη, διαδρομή.
KTM RC390: Ο πύραυλος στη στροφή! Συνδυάζοντας τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με τη χρηστικότητα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το αστικό περιβάλλον, για κάθε δρόμο με στροφές, αλλά και την πίστα. Χάρη στο μικρό βάρος, τον πανίσχυρο τετράχρονο DOCH κινητήρα με ψεκασμό, ο οποίος αποδίδει 44hp, 43mm πιρούνι USD, ηλεκτρονικό ψεκασμό και φρένα με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιζητούν την κορυφή.

Tags: