KTM Orange Days 2020: Έκλεισε ο κύκλος!

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

6/7/2020

Τα KTM Orange Days του 2020 έκλεισαν τον κύκλο τους για φέτος, με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Αθήνα. Οι μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ έφτασαν σε κομβικά σημεία ολόκληρης της επικράτειας, δίνοντας την ευκαιρία στο μοτοσυκλετιστικό κοινό ολόκληρης της χώρας να τις οδηγήσει και να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη γι' αυτές, Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες και τα δεδομένα των test rides που έχουν γίνει πλέον θεσμός.

 

Δελτίο τύπου

ΚΤΜ ORANGE DAYS ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2020

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

 

Σε 8 πόλεις, 15 ημέρες, περισσότεροι από 700 αναβάτες πραγματοποίησαν πάνω από 500 test ride, με τις μοτοσυκλέτες της KTM να διανύουν περισσότερα από 5.000 χλμ.

Τα τελευταία ORANGE DAYS πραγματοποιήθηκαν εκεί από όπου ξεκίνησαν - από την Αθήνα Το Σάββατο 27 Ιουνίου δεκάδες αναβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα της DELTA MOTORCYCLES στην οδό Καλλιρρόης για να δουν από κοντά και να οδηγήσουν την ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων των ORANGE DAYS.

Οι 35 μοτοσυκλετιστές πρώτα απόλαυσαν την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του καταστήματος αλλά και της KTM SEE και στη συνέχεια μια ωραία βόλτα με τα μοντέλα της KTM. Όλες οι μοτοσυκλέτες δούλευαν ασταμάτητα προσφέροντας ευχαρίστηση σε όσους τις οδήγησαν.

Τα μοντέλα Adventure, με πρώτο και καλύτερο το 390 ADVENTURE, αλλά και τα 1290 SUPER ADVENTURE S και 790 ADVENTURE, τα street, 790 DUKE, 390 DUKE και 250 DUKE και το supersport, RC390 χάρισαν πρωτόγνωρες στιγμές σε νέους και έμπειρους αναβάτες.

Η KTM SEE έδωσε την ευκαιρία σε όσους/όσες το επιθυμούσαν να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών της KTM σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα, μιας και τα ταξίδια της KTM SEE συνεχίζονται και το φθινόπωρο με ενδιαφέροντα events που διεξάγονται κάθε χρόνο μετά το καλοκαίρι.

Μείνετε συντονισμένοι!

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Η διαδικασία ξεκινά από την 1η Απριλίου

Ποιο είναι το ποσό που πρέπει να καταβληθεί και ποιες οι προϋποθέσεις
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

27/3/2026

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας myCAR της ΑΑΔΕ, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπορούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας μόνο για τους μήνες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους, με τη ρύθμιση που έρχεται ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Στην πλατφόρμα myCAR, από την πρώτη Απριλίου οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να πληρώσουν μόνο τα τέλη που αναλογούν στο χρονικό διάστημα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους έως το τέλος του έτους και χωρίς προσαυξήσεις.

Περισσότεροι από 120.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων είχαν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους τον Δεκέμβριο του 2025, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και με το μέτρο αυτό μπορούν να τις πάρουν πίσω.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένας ιδιοκτήτης που θέλει να κυκλοφορήσει το όχημα του για ένα μήνα, θα καταβάλει το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες τα 2/12 κλπ.

Ωστόσο, πριν επανεκκινηθεί το όχημα θα προηγηθεί online έλεγχος εάν είναι ασφαλισμένο κατά την ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης και στη συνέχεια να γίνει η υποβολή του αιτήματος, ενώ όσοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός τους στην εφορία θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα στη αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να τις παραλάβουν. Στην περίπτωση που υπάρχουν συνιδιοκτήτες σε ένα όχημα για να αρθεί η ακινησία θα πρέπει να είναι σύμφωνοι όλοι οι συνιδιοκτήτες.

Θυμίζουμε πως:

  • Κάθε ιδιοκτήτης οχήματος μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα μόνο μια φορά κάθε χρόνο.
  • Ο μήνας άρσης ακινησίας λογίζεται ακέραιος, ακόμη κι αν η διαδικασία γίνει μέσα στον μήνα.
  • Η πληρωμή των τελών για το επιθυμητό διάστημα γίνεται εφάπαξ και όχι σε δόσεις.
  • Όταν λήξει η περίοδος που πληρώθηκαν τα τέλη ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να ξαναθέσει ο όχημα σε ακινησία, αλλιώς κινδυνεύει με πρόστιμο που εκδίδεται αυτομάτως.