Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

KTM Off-Road Days 2019: Το μεγάλο φινάλε στην Κρήτη

Ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος ανά την Ελλάδα

Τα KTM Off-Road Days 2019 ξεκίνησαν να οργώνουν στην κυριολεξία τους χωματόδρομους της Ελλάδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας τη νέα γκάμα των χωμάτινων μοτοσυκλετών της ΚΤΜ -και όχι μόνο- για το 2020. Η αυλαία των test rides έπεσε στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος, όπου η KTM S.E.E. σε συνεργασία με την Η&Κ Α.Ε.Β.Ε. έδωσαν την ευκαιρία σε 50 αναβάτες να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες στην πίστα της αθλητικής λέσχης μοτοσυκλέτας Χερσονήσου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H ΚΤΜ SOUTH EAST EUROPE, σε συνεργασία με την H&K A.E.B.E., παρουσίασαν τα νέα μοντέλα MX και enduro 2020 της KTM στην πίστα της αθλητικής λέσχης Χερσονήσου.

Έπειτα από ένα οδοιπορικό σε 8 πόλεις ανά την Ελλάδα, τα OFFROAD DAYS 2019 έφτασαν στο τέλος τους, με ένα ακόμη άρτια οργανωμένο και με πληθώρα συμμετοχών event στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο επίσημος συνεργάτης της KTM SOUTH EAST EUROPE, H&K A.E.B.E., με προσωπικό εξαιρετικά έμπειρο σε χωμάτινους αγώνες, υποδέχθηκαν, έδωσαν την ευκαιρία για οδήγηση και έλυσαν κάθε απορία στους 50 αναβάτες που βρέθηκαν στην πίστα της αθλητικής λέσχης μοτοσυκλέτας Χερσονήσου.


Όπως και όλοι όσοι συμμετείχαν στα OFFROAD DAYS σε ολόκληρη την Ελλάδα, όσοι βρέθηκαν στο test ride του Ηρακλείου, οδήγησαν τα δίχρονα και τετράχρονα MX και endurο του 2020. KTM 150 EXC TPI, KTM 300 EXC TPI, KTM 350 EXC-F και KTM 450 SX-F ήταν οι τέσσερις μοτοσυκλέτες που “έγραψαν” πολλά χιλιόμετρα στα χέρια εκατοντάδων αναβατών, ενώ σε επιλεγμένα event οδηγήθηκαν και τα μοντέλα της Husqvarna FC250 και TE300i.

Για την πραγμάτωση του υπέροχου διημέρου στο Ηράκλειο της Κρήτης πολύτιμοι αρωγοί στάθηκαν ο πρόεδρος της Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Χερσονήσου, Φώτης Μελαμπιότης, αλλά και ο Βαγγέλης Κωστάκης του ΣΥ.ΜΟ.ΚΑ (Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου).

Ta test ride που διοργανώνει η KTM SOUTH EAST EUROPE και οι συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στις αρχές του 2020 θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα, αρχικά των COFFEE DAYS και στη συνέχεια των ORANGE DAYS. Μείνετε συντονισμένοι γιατί η νέα χρονιά με τα ολοκαίνουργια μοντέλα διαφαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Tags: