Κύπριοι έφτιαξαν μηχάνημα παραγωγής σούζας! [video]

Το Youtube κανάλι τους έχει τεράστιο υλικό κατασκευών
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/9/2019

Μιλώντας με ποσοστά, μπορείς να του χαρίσεις ένα 20% σύνδεσης με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ωστόσο είναι 100% βέβαιο πως θα θέλαμε όλοι μας να το οδηγήσουμε! Το μικρό αυτό «τανκ» που αντί για ερπύστρια έχει ένα κατάλληλα κομμένο και στρεσαρισμένο ελαστικό αυτοκινήτου, είναι μία από τις πολλές ιδιοκατασκευές του καναλιού των Κύπριων φίλων μας, που μπορεί να φέρει τον αριθμό εκατό, όμως είναι βέβαιο πως έχουν κάνει πολλές περισσότερες. Στον ελεύθερο χρόνο τους κατασκευάζουν ένα σωρό οχήματα που συχνά έχουν επίκεντρο κάτι κοντινό με τους δύο τροχούς, ή δύο και μία ερπύστρια, βασικά έχουν συχνά επίκεντρο και τις ερπύστριες, και είναι πέρα για πέρα μοναδικά.

Με περίσσεια ταλέντου, εξαιρετική δουλειά και στα πλάνα των video που παράγουν, το μικρό αυτό «μονοερπυστριοφόρο_μοτοσυκλετάκι» αξίζει τα λεπτά που διαρκεί το video και με το παραπάνω:


 

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες