Μαζικές ζημιές μοτοσυκλετών στο Ελ. Βενιζέλος – [VIDEO]

Εκτεθειμένο το νέο σημείο παρκαρίσματος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/1/2021

Μαζική ζημιά μοτοσυκλετών στο κεντρικό αεροδρόμιο της χώρας, στο νέο χώρο που έχει οριστεί για παρκινγκ, συνέβη κατά την τελευταία φορά που είχε κακοκαιρία, αντίστοιχη με αυτής που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω video αρχές Ιανουαρίου που δείχνει την θλιβερή εικόνα με τις μοτοσυκλέτες πεσμένες:

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει καταστεί δυνατό να έχουμε επίσημη απάντηση από τις αρχές του αεροδρομίου για την αποκαρδιωτική αυτή εικόνα, εκτός από την επιβεβαίωση πως κάθε φορά που υπάρχει δυνατός αέρας μαζεύουν κουκούλες μοτοσυκλετών που τις παρασύρει ο αέρας. Τις ημέρες που καταγράφηκε η παραπάνω αποκαρδιωτική εικόνα πράγματι έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος είναι από τα λίγα κεντρικά αεροδρόμια στην Ευρώπη που δεν διαθέτει -και- κλειστό πάρκινγκ και υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας και για τα αυτοκίνητα. Μέχρι πρόσφατα οι μοτοσυκλέτες μπορούσαν να παρκάρουν σε συγκεκριμένα σημεία στον χώρο αφίξεων που είναι στεγασμένος με την διαφορά πως η αύξηση των μετακινήσεων έφερε κορεσμό και η εικόνα που έβλεπες και εκεί ήταν τραγική δημιουργώντας προβλήματα στην άφιξη των επιβατών. Η λύση που βρέθηκε, κλείνοντας πρόχειρα ένα κομμάτι του πάρκιγνκ των αυτοκινήτων έφτασε να έχει τραγικές εικόνες όπως αυτές εδώ, ακριβώς γιατί και οι ίδιοι οι μοτοσυκλετιστές δεν έμπαιναν στην διαδικασία να αφήσουν ελεύθερους διαδρόμους ώστε οι ίδιοι να μπορούν να φύγουν πεζοί αφότου παρκάρουν! Τώρα βέβαια με τον περιορισμό των πτήσεων αυτό το πρόβλημα έχει μπει σε λήθαργο, σίγουρα θα το ξανά δούμε στο μέλλον.

Με το πάρκινγκ γεμάτο ωστόσο, κάποιος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου που μετακινείται με μοτοσυκλέτα και παρκάρει κι εκείνος στο ίδιο σημείο, επιβεβαίωσε πως τέτοιες εικόνες μαζικού προβλήματος δεν υπήρχαν καθώς οι ριπές του αέρα ανακόπτονταν. Στο άδειο από αυτοκίνητα πάρκινγκ τα πράγματα τώρα είναι πιο δύσκολα σε περίπτωση αέρα για τις καλυμμένες με κουκούλες μοτοσυκλέτες και απαιτείται προσοχή από τους ιδιοκτήτες. Ευτυχώς βέβαια, δεν έχουμε φτάσει να δούμε τέτοιες εικόνες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες