Μεγάλος Διαγωνισμός MOTO & MOTUL: Έλα μαζί μας στο MotoGP του Sachsenring!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/5/2015

Για 2η συνεχή χρονιά, το περιοδικό MOTO σε συνεργασία με την MOTUL, διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα δωρεάν ταξίδι στο MotoGP του Sachsenring! Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), διαμονή 2 ημερών σε ξενοδοχείο κοντά στην πίστα του Sachsenring, μεταφορά από και προς την πίστα του Sachsenring και πλήρης διατροφή εντός του ξενοδοχείου!

 

 

Για να αντιληφθείτε τι περιμένει τον νικητή, δείτε τις φωτογραφίες από τον παρόμοιο διαγωνισμό που διοργανώσαμε πέρσι, και διαβάστε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των περσινών νικητών! Δεν χρειάζεται καθυστέρηση: Δηλώστε συμμετοχή για ένα καθαρά μοτοσυκλετιστικό ταξίδι, με την καλύτερη εμπειρία των MotoGP!'

 

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από τον περσινό διαγωνισμό και το ταξίδι μας: εδώ

Ανάκληση BMW C Evolution για κίνδυνο φωτιάς

Μια κακή στεγανοποίηση η αιτία της ανάκλησης
bmw-c-evolution
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

15/6/2026

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία Safety Gate δημοσιεύει μια νέα ανάκληση της BMW Motorrad που αφορά ένα παλιότερο μοντέλο. Ο λόγος για το ηλεκτρικό σκούτερ C Evolution, που παράχθηκε από το 2014 ως και 2020, για το οποίο προκύπτει ενδεχόμενος κίνδυνος φωτιάς.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει το δημοσιευμένο κείμενο της ανάκλησης, οι συνδέσεις της 12βολτης μπαταρίας που τροφοδοτεί τον φορτιστή DC/DC είναι ανεπαρκώς στεγανοποιημένοι από το νερό. Αυτό μπορεί να επιτρέψει στο νερό να διεισδύσει και να προκαλέσει βραχυκύκλωμα, το οποίο οδηγεί σε φωτιά.

Το ζήτημα εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία και αφορά μοντέλα κατασκευής από 25/3/2014 ως 26/08/2020.

Εφόσον αφορά σε ιδιοκτήτες του εν λόγω σκούτερ στην Ελλάδα, αυτοί θα ειδοποιηθούν από τη BMW Motorrad Hellas για τη διαδικασία της ανάκλησης.

Ετικέτες