Μεγάλος Διαγωνισμός MOTO & MOTUL: Έλα μαζί μας στο MotoGP του Sachsenring!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/5/2015

Για 2η συνεχή χρονιά, το περιοδικό MOTO σε συνεργασία με την MOTUL, διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα δωρεάν ταξίδι στο MotoGP του Sachsenring! Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), διαμονή 2 ημερών σε ξενοδοχείο κοντά στην πίστα του Sachsenring, μεταφορά από και προς την πίστα του Sachsenring και πλήρης διατροφή εντός του ξενοδοχείου!

 

 

Για να αντιληφθείτε τι περιμένει τον νικητή, δείτε τις φωτογραφίες από τον παρόμοιο διαγωνισμό που διοργανώσαμε πέρσι, και διαβάστε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των περσινών νικητών! Δεν χρειάζεται καθυστέρηση: Δηλώστε συμμετοχή για ένα καθαρά μοτοσυκλετιστικό ταξίδι, με την καλύτερη εμπειρία των MotoGP!'

 

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από τον περσινό διαγωνισμό και το ταξίδι μας: εδώ

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00