Μην ξεχνάμε: Η ΛΕ.ΜΟ.Ν υποδέχεται τους μοτοσυκλετιστές στην Νάξο!

Το MOTO Happening της ΛΕ.ΜΟ.Ν ξεκινά!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/9/2019

Η εξαιρετικά δραστήρια Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου, η ΛΕ.ΜΟ.Ν, υποδέχεται ήδη τους πρώτους επισκέπτες στο νησί για το “After Summer MOTO Happening”! Είναι αλήθεια πως πέρα από το όνομα, φέτος συμπίπτει και με την εκδήλωση που δεν διαφημίζεται, δεν οργανώνεται, μόνο ανακοινώνεται, το MOTO Happening του περιοδικού, αλλά αυτό είναι καλό, υπάρχουν επιλογές για όλους εσάς. Ο καιρός στην Νάξο θα είναι ιδανικός αυτό το Σαββατοκύριακο για βόλτες στο νησί, αναμένεται να μην βρέξει καθόλου και ήδη οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, οπότε όποιοι δεν ήσασταν σίγουροι, αν θα πρέπει να μπείτε σε ένα καράβι ή όχι, δεν θα πρέπει να το σκέφτεστε άλλο.

Η ΛΕ.ΜΟ.Ν έχει αποκτήσει την φήμη του καλύτερου οικοδεσπότη και όποιος βρεθεί στο νησί θα περάσει σίγουρα καλά, έχοντας πολλά πράγματα να κάνει και να παρακολουθήσει ενδιαφέροντες ομιλίες, ενώ είναι βέβαιο πως δεν θα λείψει τίποτα κι από κανένα.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και ένα υπέροχο τριήμερο, ενώ όσοι ψάχνατε τον προορισμό της τελευταία στιγμής, μην ξεχάσετε να προσθέσετε και την Νάξο!

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες