Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Moard 2020: Aκυρώθηκε η σημαντικότερη έκθεση σχεδιασμού μοτοσυκλέτας!

Ήταν αναμενόμενο!

Η Ιταλία ανέκαθεν αποτελούσε την καρδιά της Ευρώπης σε οτιδήποτε είχε να κάνει με το στιλ, είτε επρόκειτο για ρούχα, είτε υποδήματα, είτε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον σχεδιασμό, καθώς οι Ιταλοί είναι πραγματικοί επιστήμονες σε ό,τι αφορά το σχέδιο.

Κάθε χρόνο διεξάγονται αμέτρητες εκθέσεις σχεδίου και η Μέκκα για τους σχεδιαστές μοτοσυκλέτας δεν είναι η EICMA, όπως πολλοί μπορούν να σκεφτούν, αλλά η Moard, καθώς σε αυτήν παρουσιάζονται κάθε χρόνο κορυφαίες δουλειές από όλο τον κόσμο. Η έκθεση είχε προγραμματιστεί για τις 09-10 Μαΐου στο Μιλάνο, όμως ακυρώθηκε για το 2021 (ή… αναβλήθηκε για το χρόνου όπως έχουν συνηθίσει να λένε οι περισσότεροι διοργανωτές πλέον) λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ιταλία.

Η γυναίκα που δημιούργησε το θεσμό και Project Manager της Moard, Emanuela Von Dutch Conti, ανέφερε: “Λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού στην Ιταλία και του συστήματος υγείας, αποφασίστηκε να αναβληθεί η φετινή έκθεση. Κατόπιν συζητήσεων με τους συνεργάτες, εταιρείες, πανεπιστήμια και εκθέτες, λόγω των κρίσεων που δημιουργούνται απ’ την κατάσταση είναι αδύνατο να προβλέψουμε πότε και αν θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την έκθεση.”