ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος YOHE HELMETS

Πλήρη γκάμα μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες κρανών
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

28/5/2021

Η ΜΟΤΟ Πήγασος ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με τη εταιρεία κατασκευής κρανών YOHE HELMETS η οποία κατασκευάζει για πλήρη γκάμα μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα κράνη της YAHE στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε νέα αποκλειστική συνεργασία προχώρησε στις αρχές του έτους (2021) η εταιρεία Μότο Πήγασος, με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή κρανών στην Κίνα και έναν από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

 

Η νέα αυτή συνεργασία αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση, εισαγωγή και διάθεση – ανάπτυξη δικτύου στην Ελληνική αγορά των κρανών YOHE.

Η YOHE HELMETS έχει βραβευθεί ως το διασημότερο και πλέον αξιόπιστο εμπορικό σήμα στην βιομηχανία κατασκευής κράνους. Έχει επίσης τιμηθεί ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας διαθέτοντας ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ελέγχου με εξαιρετικό τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό. 

Μέχρι στιγμής διαθέτει 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν σχεδιαστικά και τεχνολογικά διεθνή επιτεύγματα και έχει αναπτύξει και κατασκευάσει περισσότερα από 120 δικά της διαφορετικά μοντέλα κρανών όλων των τύπων.

Διαθέτη εγκαταστάσεις σε συνολική έκταση επιφανείας 80.000 m2, όπου εργάζονται περισσότεροι από 1.500 ειδικευμένοι εργαζόμενοι, παράγοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια κράνη ετησίως.

Έχει καθετοποιημένη παραγωγή και προμηθεύει πάρα πολλές διάσημες ανά τον κόσμο μάρκες με προϊόντα OEM (Original Equipment Manufacturer - μετονομασία δικών της μοντέλων) και ODM (Original Design Manufacturer - αρχικός σχεδιασμός και κατασκευή για λογαριασμό τρίτων).

Τα διασημότερα BRANDS στον κόσμο, εμπιστεύονται την YOHE HELMETS επιλέγοντας προϊόντα της προς πώληση με το δικό τους όνομα ή της αναθέτουν την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή των νέων τους μοντέλων.

Η εταιρεία Μοτο Πήγασος έχοντας προχωρήσει στον προγραμματισμό παραγγελιών και στην επιλογή μοντέλων για την Ελληνική αγορά, θα ξεκινήσει την διάθεση των κρανών τον Ιούλιο.

Τα πρώτα μοντέλα που αναμένονται για να ξεκινήσει η διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά είναι τα ακόλουθα Flip-Up, Full-Face και Open-Face κράνη.

 

FLIP-UP

Διαθέσιμα επιπλέον χρώματα και γραφικά / Με προ εγκατεστημένα PIN, δέχεται ORIGINAL PINLOCK

FULL-FACE

Διαθέσιμα επιπλέον χρώματα και γραφικά / Με προ εγκατεστημένα PIN, δέχεται 100% MAX VISION PINLOCK

OPEN-FACE

Διαθέσιμα επιπλέον χρώματα και γραφικά

 

 

*Οι τιμές τους θα είναι αρκετά δελεαστικές και σε κάποιες περιπτώσεις μειωμένες έως και 40% από τα αντίστοιχα ΟΕΜ μοντέλα.

*Τα ίδια μοντέλα μέσης κατηγορίας 75-100-140€, έχουν ενταχθεί στην χαμηλή κατηγορία και θα διατίθενται περί τα 45-65-90€.

Ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα διαφορετικά μοντέλα όπως των full-face με εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα και ακόμη περισσοτέρων open-face μοντέλων καλύπτοντας μια πλήρη γκάμα αξιόπιστων και με άριστη σχέση ποιότητας τιμής κρανών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα, Τηλ. 210 4221060, e-mail: [email protected]


ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.