MOT.O.E. - 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, στη Νάξο 20-24 Ιουνίου

Για την ώρα όμως η φόρμα συμμετοχής... αγνοείται στο site της MOT.O.E.
motomag MOT.O.E. - 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στη Νάξο από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/5/2024

Η ΜΟΤ.Ο.Ε., γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της Ομοσπονδίας, διοργανώνει από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου την 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, αυτή τη φορά στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Νάξο, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκδρομές στο νησί, να παρακολουθήσουν συναυλίες, εκθέσεις και πολλά ακόμη δρώμενα.

Χώρος διεξαγωγής θα είναι το Κάμπινγκ του Μαραγκά, με τη γύρω περιοχή να διαθέτει ξενοδοχεία και καταλύματα τα οποία θα φιλοξενήσουν τους επισκέπτες. Συνεργάτης και υποστηρικτής στη φετινή προσπάθεια της ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι η Blue Star Ferries.

Το παράβολο συμμετοχής στην 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση διαμορφώνεται ως εξής και περιλαμβάνει συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις (συναυλίες, εκδρομικά, παρουσιάσεις, εκθέσεις, συνεντεύξεις, κλπ.), πακέτο αναμνηστικών (T-shirt, pin, αυτοκόλλητα κλπ), και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής). Τα συγκεκριμένα παράβολα ισχύουν για την ολοκλήρωση της συμμετοχής (Φόρμας Συμμετοχής + εξόφληση) μέχρι και 7 Ιουνίου και με την προϋπόθεση διαθεσιμότητας εισιτηρίων/δρομολογίων.

MOT.O.E. - 42η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στη Νάξο από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου
  • Αναβάτης + Μοτοσυκλέτα; 170 ευρώ με κάρτα / 180 ευρώ χωρίς κάρτα
  • Οδηγός + Αυτοκίνητο: 290 ευρώ με κάρτα / 300 ευρώ χωρίς κάρτα
  • Συνεπιβάτης + Συνεπιβάτης: 125 ευρώ με κάρτα / 135 ευρώ χωρίς κάρτα

Η διαμονή στο κάμπινγκ επιβαρύνεται 10€/ημέρα το άτομο στις παραπάνω τιμές. Η τιμή αυτή θα ισχύσει και για παραμονή προ ή και πέραν της διάρκειας της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης.

Παρακάτω οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν δρομολόγια των πλοίων αλλά και προτεινόμενα καταλύματα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΞΟΣ

06:45′ – 07:25′ – 17:30′ Διάρκεια ταξιδιού περίπου 5,5 ώρες

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑΞΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

09:30′ – 18:00′ – 22:30′

 Απείραθος & Κούρος Μελάνων

 Καστοπολιτεία Νάξου & Ναός Θεάς Δήμητρας – Σαγκρί

 Παραλία Αγίου Προκοπίου

Κουφονήσια

Στα παρακάτω προτεινόμενα καταλύματα παρέχεται για τους συμμετέχοντες στην Πανελλήνια Συγκέντρωση (και μόνον αυτούς) έκπτωση από την τιμή του Booking.com εκείνης της περιόδου. Η διαδικασία κράτησης γίνεται μόνον μέσω της Φόρμας Συμμετοχής και εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα:

  • Naxos Resort
  • Galaxy hotel Νaxos
  • Hotel Princess of Naxos
  • Princess Mare
  • Corali Garden
  • Studio Kahlua
  • Studio Orama
  • Astra apartments
  • Aegean Palace
  • Kavuras village 
  • Evdokia hotel
  • Three brothers
  • Mare Naxia hotel 

Σε όλα τα παραπάνω ξενοδοχεία παρέχεται έκπτωση 20% από την τιμή του Booking.com εκτός από το Anassa studios & Anassa suites στο οποίο παρέχεται έκπτωση 15% από την τιμή του Booking.com.

Ετικέτες

Benda: Έρχεται Ελλάδα μέσω Teoren Motors - Αρχή με Redstone 550

Είσοδο στην αγορά αρχικά με τα ATVs της Benda - Σε δεύτερο χρόνο οι μοτοσυκλέτες
Η Benda έρχεται Ελλάδα μέσω της TEOREN MOTORS Α.Ε.
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

1/12/2025

Η κινέζικη Benda που ξεχώρισε στην EIMCA με το υβριδικό σύστημα κίνησης που παρουσίασε που έχει ως βάση του έναν boxer κινητήρα 250 κ.εκ. θα βρεθεί σύντομα και στην ελληνική αγορά με την Teoren Motors A.E. να αναλαμβάνει την αντιπροσώπευσή της.

Στο Μιλάνο η Benda που έχει γίνει γνωστή για τις cruiser μοτοσυκλέτες της, παρουσίασε και το ATV της με το οποίο σύντομα θα εισέλθει και στην αγορά της χώρας μας μέσω της ελληνικής Teoren Motors A.E. που προσθέτει έναν ακόμη κατασκευαστή στο ενεργητικό της έπειτα από την UM Motorcycles και την Phelon & Moore.

H αρχή με την Benda δεν θα γίνει με κάποια από τις μοτοσυκλέτες της αλλά με το ATV Redstone 550 R2, το νέο παντός εδάφους μοντέλο των Κινέζων που βασίζεται σε πλατφόρμα που εξέλιξε η ίδια η εταιρεία όπως και τον V2 κινητήρα του των 500 κ.εκ. 

Η Benda έρχεται Ελλάδα μέσω της TEOREN MOTORS Α.Ε.

Σύμφωνα με την Benda το Redstone 550 R2, που έχει ξεκινήσει να διατίθεται ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπως είναι εκείνες της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Ρωσίας στοχεύει στην κορυφή της κατηγορίας του με τον κινητήρα του να αποδίδει 48 ίππους, με το R2 να υποδηλώνει ότι έχουμε να κάνουμε με την διθέσια έκδοση. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από χρωμιομολυβδενιούχο ατσάλι με τους Κινέζους να αξιοποιούν και το σφυρήλατο αλουμίνιο για να συγκρατήσουν το βάρος σε λογικό επίπεδο και να προσφέρουν έτσι ωφέλιμο βάρος, 20% μεγαλύτερο από εκείνο του ανταγωνισμού, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Το Redstone 550 R2 έχει υποβοηθούμενο τιμόνι DPS και τρία προγράμματα λειτουργίας (Work, Standard, Sport) που μεταβάλλουν τον βαθμό υποβοήθησης στο τιμόνι αλλά και την απόκριση του κινητήρα και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διαχειρίζεται αποδοτικά το θερμικό φορτίο του κινητήρα με στόχο την αυξημένη διάρκεια ζωής του V2. Μπορεί να ρυμουλκήσει φορτίο έως 697 κιλών και βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μία με μονή σέλα και μία με διπλή που έχει και μακρύτερο μεταξόνιο.

Η Benda έρχεται Ελλάδα μέσω της TEOREN MOTORS Α.Ε.

Το βάρος βρίσκεται στα 415 στεγνά κιλά για την κοντή και στα 425 για την μακριά έκδοση, ενώ το μήκος είναι 2.165 και 2.365 χλστ. αντίστοιχα με πλάτος και ύψος στα 1.245 και 1.260 χλστ. αντίστοιχα (1.450 χλστ. για τη μακρύτερη έκδοση). Το μεταξόνιο, βρίσκεται στα 1.300 χλστ. για τη στάνταρ έκδοση και στα 1.500 για την μακρύτερη.

Στις προδιαγραφές περιλαμβάνεται φυσικά σύστημα κατ' επιλογήν τετρακίνησης με διαφορικό που κλειδώνει. Η ανάρτηση είναι ανεξάρτητη εμπρός και πίσω με διπλά ψαλίδια εμπρός και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ αερίου και στα δύο άκρα, ενώ οι τροχοί έχουν ελαστικά 25 ιντσών και οι ζάντες είναι αλουμινένιες με επιλογή για 12 ή 14 ίντσες. Την πέδηση αναλαμβάνουν διπλά δισκόφρενα. Και στις δύο περιπτώσεις η σέλα απέχει από το έδαφος 950 χλστ. και στα 305 χλστ. βρίσκεται η απόσταση από το έδαφος.

Στην EICMA έκανε την εμφάνισή του και το Redstone 1000 Mud, κορυφαίο μοντέλο της σειράς, με τον V2 κινητήρα του να παράγει 98 ίππους. Η αντιπροσώπευση της Benda στην Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο μισό του 2026.

Η Benda έρχεται Ελλάδα μέσω της TEOREN MOTORS Α.Ε.