Motor Bike Expo 2021: Η πρώτη κανονική έκθεση μοτοσυκλέτας

Επιτέλους επιστροφή στην… κοινωνικότητα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

5/5/2021

Ναι είναι γεγονός! Η ιταλική κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως στους διοργανωτές της Motor Bike Expo στη Verona να πραγματοποιήσουν παρουσία κοινού την γνωστή έκθεση για custom μοτοσυκλέτες και όχι μόνο, που όπως γνωρίζουν οι τακτικοί αναγνώστες μας, έχουμε καλύψει δημοσιογραφικά τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς είχε έντονη παρουσία από Έλληνες εκθέτες.

Συνήθως η έκθεση αυτή γίνεται τον Ιανουάριο, όμως δεδομένων των συνθηκών, φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Ιουνίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της οργάνωσης, για να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη έγκριση της κυβέρνηση, ώστε να επιτραπεί η είσοδος του κοινού, είχαν την βοήθεια της ίδιας της FIM, όσο και όλων των λεσχών της Ιταλίας, που δούλεψαν συντονισμένα μαζί τους. Αυτή είναι η πρώτη κανονική έκθεση μοτοσυκλέτας (επί ευρωπαίου εδάφους) που θα πραγματοποιηθεί μετά από πάρα πολύ καιρό.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες