MV Agusta RVS

Φτιάξε τη δική σου Agusta (VIDEO)
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

16/5/2017

Η ιταλική εταιρεία δημιούργησε ένα καινούριο τμήμα με την ονομασία RVS (Reparto Veicoli Speciali) μέσα στο εργοστάσιό της που σκοπός του είναι κάνει τα όνειρα των πελατών της πραγματικότητα. Ποια όνειρα; Μα φυσικά να φτιάξουν την δική τους "one off" μοτοσυκλέτα!

Όπως κάνει τα τελευταία χρόνια η Ferrari, έτσι και η MV Agusta δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όποιον αντέχει η τσέπη του, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα ακριβώς όπως του αρέσει. Προφανώς ως βάση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο τρικύλινδρος ή ο τετρακύλινδρος κινητήρας των F3 και F4 με το αντίστοιχο πλαίσιο, όμως τα υπόλοιπα στοιχεία του εξοπλισμού και της συνολικής εμφάνιση θα περιορίζονται μόνο από τη φαντασία του πελάτη.

Με άλλα λόγια η MV Agusta μπαίνει επισήμως στο παιχνίδι του customizing, προσφέροντας στους πελάτες της τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι οι μετατροπές που γίνονται στη μοτοσυκλέτα είναι από τους ίδιους ανθρώπους που τη σχεδίασαν. Επιπλέον το γεγονός ότι θα έχει βγει από το εργοστάσιο του Varese ως μοντέλο "1 of 1", προφανώς θα αυξάνει την αξία μεταπώλησης της στο μέλλον.  

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες