Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Νέα στελέχη ανέλαβαν στην Kawasaki

Τις οργανωτικές αλλαγές ανακοινώνει η TEOMOTO!

Η Teomoto Α.Ε. ανακοινώνει τις οργανωτικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που περιγράφαμε σε προγενέστερο ρεπορτάζ.

 

Τότε είχαν αποχωρήσει τόσο ο επί 24 χρόνια επικεφαλής κι αντιπρόεδρος του Κλάδου Δικύκλου στον ΣΕΑΑ, Γενικός Διευθυντής κ. Α. Στυλιανίδης, όσο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Ν. Θωμόπουλος. Αντίστοιχα πλέον αναλαμβάνει την επίβλεψη και τον συντονισμό ο κ. Ιάκωβος Αλμασίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός και με μεγάλη αγάπη στην μοτοσυκλέτα γενικά, και στην θέση του Marketing και PR Manager ο κ. Γιάννης Αλεξάκης που πρόσφατα είχε αποχωρήσει από την Αφοι Σαρακάκης ΑΕΒΜΕ. Πρόκειται για δύο ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και το σημαντικότερο πραγματικούς μοτοσυκλετιστές.

Σε μία πραγματικότητα όπου αντιμετωπίζουμε στελέχη άλλων εταιριών που μιλούν για την μοτοσυκλέτα τελείως αριθμολογικά, όταν είναι ένα όχημα που στηρίζει την ύπαρξή του στο συναίσθημα, το γεγονός πως βλέπουμε να συνεχίζουν να αναλαμβάνουν στελέχη που έχουν βαθιά επίγνωση της ελληνικής πραγματικότητας και της μοτοσυκλέτας σφαιρικά, μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο που την περασμένη Κυριακή, τα νέα στελέχη ταξίδευαν καβαλώντας για την Τρίπολη για να παρακολουθήσουν από κοντά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όπως ακριβώς θα έκαναν κι αν δεν είχαν αναλάβει τα νέα τους καθήκοντα.

Στην θέση του After Sales & Operations Manager τοποθετήθηκε ο κ. Δημήτρης Σιμιτζής που έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της μοτοσυκλέτας και στην ίδια την γκάμα της Kawasaki.

 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, κάτι για το οποίο είμαστε αισιόδοξοι από την στιγμή που σε συνομιλία μας μαζί τους, έχουν πλήρη εικόνα της αγοράς και των ζητημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει η ΤΕΟΜΟΤΟ για να ισχυροποιήσει την Kawasaki στην Ελλάδα. Φαίνεται επίσης από αυτή την κίνηση του Ομίλου, πως η Kawasaki είναι ένα από τα πράγματα που θέλει να κρατήσει στο portfolio του, όπως ακριβώς κλείναμε και στο ρεπορτάζ που έγινε απαντώντας στα σενάρια του γενικού Τύπου για πιθανή αλλαγή αντιπροσώπευσης της Kawasaki.

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της TEOMOTO A.E.:

 

 

Οργανωτικές αλλαγές στην ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

 

 

Στα πλαίσια των ενεργειών για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., ανακοινώνει οργανωτικές αλλαγές.

Την επίβλεψη και τον συντονισμό αναλαμβάνει ο κ. Ιάκωβος Αλμασίδης, με μεταπτυχιακές σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού και μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Τα καθήκοντα του After Sales & Operations Manager αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Σιμιτζής. Ο κ. Σιμιτζής, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Operations & Logistics Management του Πανεπιστημίου Surrey, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας με ειδίκευση στην Οργάνωση της Διοίκησης και στην Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων.

Παράλληλα, τα καθήκοντα του Marketing & PR Manager αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Αλεξάκης. Ο κ. Αλεξάκης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα ομάδα Διοίκησης, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι με την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας και στην χάραξη της νέας της πορείας στην ελληνική αγορά.

 

Tags: