Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Νεκρή σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα 18χρονη influencer

Ήταν στο Μπαλί αποκλεισμένη

Τροχαίο δυστύχημα είχε η 18χρονη Ρωσίδα Anastasia Tropitsel ή αλλιώς Anastasia Zubrina όπως ήταν το κανονικό της όνομα, οδηγώντας μία Kawasaki Ninja 250 στο Μπαλί καταγράφοντας video για το κοινό της.

Συνοδεία είχε τον 30χρονο σύντροφό της από την Ουκρανία, Viktor Maydanovich, που ακολουθούσε με ένα σκούτερ και που συντετριμμένος δήλωσε πως η Anastasia ήταν πάντα προσεκτική οδηγός, αλλά μία ταλάντωση ενώ οδηγούσε περίπου με 100km την έκανε να χάσει τον έλεγχο και να σημειώσει την μοιραία πτώση.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, όμως γεγονός παραμένει όπως έχουμε δει πολλά φορές, πως τα ελαστικά μοτοσυκλετών σε αυτές τις χώρες έχουν συχνά προβλήματα και παρουσιάζουν ατέλειες, με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνο που θα ήταν αποδεκτό στον υπόλοιπο κόσμο…

Λίγο πριν το δυστύχημα η νεαρή Anastasia είχε δημόσια συζήτηση με τον πατέρα της που την προέτρεπε να αλλάξει ζωή και να εργαστεί κανονικά. Η Anastasia ήταν ήδη εκατομμυριούχος από τα 15, έχοντας ξεκινήσει την διαδικτυακή παρουσία στην ηλικία των 12 ετών και στο Μπαλί είχε αρχικά μεταβεί για φωτογράφιση, παραμένοντας εξαιτίας του αποκλεισμού για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η μητέρα της την αποχαιρέτησε με την φωτογραφία ενός αναμμένου κεριού…