Νέο Suzuki Katana στην Intermot

Η εταιρεία βάζει τέλος στις φήμες
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

6/9/2018

Μετά από αρκετό καιρό η Suzuki αποφάσισε να βάλει ένα τέλος όσον αφορά τις φήμες για την επιστροφή του ιστορικού Katana. Πριν από εννέα μήνες κάναμε εικασίες για την άφιξη του νέου μοντέλου -μετά την εμφάνιση του Katana 3.0 ως concept στην EICMA του 2017- πως θα έβλεπε το φως της παραγωγής το μακρινό 2022. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ήταν εφοδιασμένη με τον κινητήρα του GSXS-1000, δημιουργώντας περισσότερα ερωτηματικά για το κυβισμό του μοντέλου. Η εταιρεία από το Hamamatsu όμως, αποφάσισε να μας εκπλήξει ευχάριστα με την ανάρτηση ενός teaser video που ανέβασε σε διάφορα site των αντιπροσωπειών της ανά τις χώρες (το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ), αναφέροντας πως το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο στην Intermot σε λιγότερο από ένα μήνα. Το βίντεο δεν είναι αποκαλυπτικό καθώς το μόνο που αναφέρει είναι την ημερομηνία της παρουσίασης του μοντέλου στην έκθεση. Όμως το εργοστάσιο ενημερώνει πως περισσότερα βίντεο θα εμφανιστούν μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου. Στη παρούσα φάση η Suzuki κατάφερε και μας εξέπληξε πραγματικά, καθώς η παραγωγή ενός νέου μοντέλου από την εταιρεία είναι μια δαπανηρή διαδικασία αφού οι γραμμές παραγωγής της είναι μοιρασμένες σε τρία διαφορετικά εργοστάσια -όπως είχαμε γράψει και παλιότερα- πράγμα που ανεβάζει το κόστος παραγωγής. Όπως και να ‘χει το αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός και μέχρι τις 2 Οκτωβρίου που θα παρουσιαστεί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι παίρνουμε γεύσεις απο τα επερχόμενα teaser videos.

Ετικέτες

Test Ride ROYAL ENFIELD στη Χίο

Από 08 έως 15 Ιουνίου 2023
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2023

Η Royal Enfield Hellas ενημερώνει ότι τα μοντέλα HNTR 350, Classic 350, Himalayan 410, Super Meteor 650 και Interceptor 650 θα είναι διαθέσιμα για Test Ride στη Χίο στις 08 – 15 Ιουνίου 2023, στην εταιρεία MOTO ΜΠΟΥΛΑS, Νεωρείων 1, ΤΚ 82131 τηλ.: 2271042495 και email: [email protected]

 

Προτείνεται στους ενδιαφερόμενους να έχουν κλείσει ραντεβού για να εξασφαλίσουν ότι θα οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.