Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ – Ξεκινά μία συνεργασία σταθμό με τις Σχολές Δέλτα

Στόχος της το μέλλον της κινητικότητας
motomagΌμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ – Ξεκινά μία συνεργασία σταθμό με τις Σχολές Δέλτα
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

19/4/2024

Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚH υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με τον ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό Σχολές ΔΕΛΤΑ 360, έχοντας ως στόχο να παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους σπουδαστές της Μηχανοτρονικής, κοιτάζοντας το μεταβαλλόμενο μέλλον της κινητικότητας.

Η κινητικότητα τα τελευταία χρόνια έχει περιέλθει σε μία τροχιά σημαντικών αλλαγών, με την ηλεκτροκίνηση να δίνει το έναυσμα και πίσω της ακολουθούν το υδρογόνο και διάφορες άλλες τεχνολογίες που συνεχώς ανακαλύπτονται. Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανικοί του μέλλοντος καλούνται να αποκτήσουν πιο σύνθετες γνώσεις, τις οποίες θα διατηρούν και θα εμπλουτίζουν συνεχώς. Ο όρος μηχανοτρονική έρχεται για να δηλώσει ακριβώς αυτό, την πολυπλοκότητα που πλέον έχει ο χώρος της μηχανολογίας, συνδυάζοντας τις επιστήμες της Μηχανολογίας, της Ηλεκτρονικής – Ηλεκτρολογίας και της Πληροφορικής.

Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ έχει έντονη ενεργή παρουσία στον τομέα της κινητικότητας, όντας ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των Porsche και Yamaha. Στο χαρτοφυλάκιό της βρίσκουμε και την SIXT, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών κινητικότητας. Από την άλλη, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μετρά 53 χρόνια εκπαίδευσης στον τομέα της Μηχανολογίας, ενώ με την νέα αυτή συνεργασία θέλει να διευρύνει τις δυνατότητές του ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, προσφέροντας υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας στους μαθητές του, που μετέπειτα θα βοηθήσουν με την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ακολουθεί το κοινό δελτίο τύπου του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και των Σχολών ΔΕΛΤΑ 360:

Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ 360, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, πρωτοπόρος στον χώρο της κίνησης, προχώρησαν σε σύμφωνο συνεργασίας, το οποίο θα προσφέρει μια σπάνια εκπαιδευτική εμπειρία στους μελλοντικούς τεχνικούς του τομέα της κίνησης. Απώτερος στόχος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, ώστε οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής να εντρυφήσουν στην τεχνολογία και τις πρακτικές των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με έναν από τους πλέον διακεκριμένους Ομίλους στον κλάδο της κινητικότητας που εκπροσωπεί τα εμβληματικά brands YAMAHA , PORSCHE & SIXT έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών mobility. Η τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν οι σπουδαστές θα συμβάλει στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού επαγγελματικού προφίλ και στη μελλοντική ένταξή τους στον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ”, δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 κ. Ιωάννης Καρανταλής.

“Η στρατηγική συνεργασία με τις Σχολές ΔΕΛΤΑ 360, θα ενισχύσει την υποστήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρείν. Είμαι βέβαια πως οι δράσεις που έχουν συμφωνηθεί, θα προσφέρουν ανταγωνιστικά οφέλη στους σπουδαστές και θα ενισχύσουν τον Όμιλο Μοτοδυναμική με υψηλής ποιότητας επαγγελματίες, ιδίως στον τομέα της Μηχανολογίας”, δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ κα. Σοφία Θωμαΐδου.

Ο Τομέας Μηχανολογίας της ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί πρότυπο εκπαίδευσης στην Ελλάδα, τα τελευταία 53 χρόνια και η συνεργασία αυτή θα ισχυροποιήσει τη σχέσης μεταξύ της επιχειρηματικής και της σπουδαστικής κοινότητας. Η τεχνογνωσία που θα λάβουν οι σπουδαστές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους μέσω αυτής της συνεργασίας, θα τους προσφέρει ευκαιρίες ενσωμάτωσης σε οργανισμούς που κατέχουν ηγετική θέση στον κλάδο τους.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Υψηλή τεχνολογία κρατώντας την παραγωγή στην Ελλάδα
DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/5/2024

Με μία διαφορετική βραδινή εκδήλωση σε αέρα Μιλάνου με επίσημο ενδυματολογικό κώδικα, και ακριβώς όπως θα διοργάνωνε μία αντίστοιχη ιταλική εταιρεία, η ελληνική DNA High Performance Filters γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, σε ένα Gala που αναδείκνυε τα φίλτρα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, στον μέγιστο βαθμό.

Υπό την έννοια ενός εξαρτήματος που σε συντροφεύει σε όλη την διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας καθώς δεν το αλλάζεις παρά μόνο το καθαρίζεις και το φροντίζεις, τα φίλτρα της DNA κερδίζουν επάξια τα φώτα της δημοσιότητας πριν κρυφτούν μέσα στο φιλτροκούτι, ή το αντικαταστήσουν σε κάποιο επόμενο στάδιο αναβάθμισης.

Κι από την στιγμή που βοηθούν τον κινητήρα να κερδίσει ίππους, βελτιώνοντας παράλληλα την καύση και την κατανάλωση, αποτελούν και το πρώτο στάδιο σε κάθε βελτίωση. Για αυτό και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την DNA είναι η αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τις προτάσεις της για τα νέα μοντέλα, ταυτόχρονα με την πρώτη τους εμφάνιση στα καταστήματα, πολλές φορές και νωρίτερα. Διότι πολλοί ιδιοκτήτες αγοράζουν φίλτρο της DNA με την παραγγελία της νέας μοτοσυκλέτας τους και πριν αυτή τους παραδοθεί!

Για να φτάσουν όμως να αποτελούν την πρώτη επιλογή, η οικογένεια Νικολαΐδη έδωσε έναν αγώνα να εδραιωθεί και να αποδείξει την αξία της, σε κάθε διαφορετική αγορά ανά την υφήλιο καθότι αποτελεί μία καθαρά εξαγωγική εταιρεία με την Ελλάδα να αποτελεί μικρό ποσοστό του συνολικού κύκλου εργασιών της - Παρόλο που έχει υψηλό ποσοστό διείσδυσης στην ελληνική αγορά. Έπειτα από τον παραπάνω αγώνα, η DNA έδωσε -και δίνει συνεχώς- έναν ακόμη ξεχωριστό: Να κρατήσει την γραμμή παραγωγής εντός συνόρων, μία δύσκολη διαδικασία στην οποία εμμένει.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Όλη αυτή η ανοδική πορεία που αντανακλάται στην σημερινή εμπορική επιτυχία της DNA, αναπτύχθηκε σε μία συγκινητική συζήτηση που διεύθυνε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, θέτοντας ερωτήσεις στα μέλη της οικογένειας. Παρουσιάστηκαν οι τρόποι, η αγωνία, οι θυσίες, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από κάθε περίοδο της λειτουργίας της DNA, με την οικογένεια να τις μοιράζεται με τους καλεσμένους της, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια να κρύψει την συγκίνησή της.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Πολλές από αυτές τις ιστορίες και τις θυσίες, μπορούσε κανείς να τις καταχωρήσει σε κεφάλαια ανά όνομα φίλτρου, ένα στοιχείο που φανερώνει τον λόγο που όσα κατασκευάζει η DNA ξέφυγαν από το στάδιο του φίλτρου και έγιναν προϊόντα τεχνολογίας. Η αγωνιστική τους χρήση σε παγκόσμια πρωταθλήματα από εργοστασιακές ομάδες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την παραπάνω θέση.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Στη συνέχεια της βραδινής εκδήλωσης η DNA Filters χαιρέτισε ένα προς ένα τους καλεσμένους της και ευχήθηκε για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα με περισσότερες εταιρείες που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας. Με την δεύτερη γενιά στο τιμόνι της εταιρείας και μία υγιέστατη σταδιακή παράδοση της σκυτάλης που αποτελεί “case study” για τα ελληνικά δεδομένα και την προσκόλληση στο micromanagement που κατά κόρον παρουσιάζουν οι ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων, η DNA τρέχει ήδη τις εξελίξεις ώστε στο επόμενο επετειακό Gala που θα διοργανώσει να έχει εδραιωθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

 

Η DNA High Performance Filters γιόρτασε  με ένα εντυπωσιακό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας και υπεροχής.

     Την Τετάρτη στις 15 Μαΐου η εταιρεία DNA High Performance Filters επισφράγισε με ένα μοναδικό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η δεξίωση πραγματοποιηθηκε στον κατάμεστο χώρο του Universe Live Stage, στην Αθήνα και είχε τρομερή επιτυχία, ενώνοντας πολλούς επιχειρηματίες από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, εξαίρετους δημοσιογράφους του χώρου καθώς και σύσσωμους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

     Η βραδιά με παρουσιαστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ήταν γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις, περιλάμβανε ομιλία από τους ιδρυτές της εταιρείας αναδεικνύοντας την πορεία της DNA από μια μικρή νεοφυή επιχείρηση σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υψηλής απόδοσης φίλτρων. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, γκουρμέ δείπνο και μια ειδική παρουσίαση που ανέδειξε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα της εταιρείας.

     Ο CEO της εταιρείας Ντίνος Νικολαΐδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας: "Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας καθώς και της αδιάκοπης υποστήριξης των πελατών μας.”

Ενώ ο Managing Director, Μάριος Νικολαΐδης συμπλήρωσε “ Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας μας." ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι: “ η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει νέα τεχνολογικά  έργα που θα ανεβάσουν την χώρα μας ακόμα πιο ψηλά, στην κατάταξη των εξιδεικευμένων επιχειρήσεων του χώρου”.

     Η εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της DNA High Performance Filters στην καινοτομία και την αριστεία, θέτοντας τις βάσεις για συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

     Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού σε άλλα 20 χρόνια!

Ετικέτες