Όνειρα για το γκαράζ: Το κατάλληλο αυτοκίνητο για 4 άτομα & 2 μοτοσυκλέτες

Η Yamaha συνεχίζει με τα πρωτότυπα αυτοκίνητα..
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

25/10/2017

To Cross Hub είναι η πρόταση της Yamaha για μεταφορά δύο μοτοσυκλετών, έχοντας μήκος 4,5 μέτρων και τέσσερις θέσεις. Για να πετύχει τον συνδυασμό αυτό, έχει τοποθετήσει τον οδηγό στο κέντρο και τα καθίσματα σε σχήμα ρόμβου. Λίγο πιο πίσω οι δύο εμπρός επιβάτες, αφήνουν τον οδηγό να ελέγχει δεξιά και αριστερά απρόσκοπτα και ταυτόχρονα δημιουργείται χώρος για να τοποθετηθούν οι εμπρός τροχοί δύο μοτοσυκλετών από πίσω τους. Στο κέντρο της καμπίνας πίσω από τον οδηγό βρίσκεται το κάθισμα του τέταρτου επιβάτη, ενώ στην καρότσα ακριβώς από πίσω του τα αμορτισέρ για τους πίσω τροχούς. Χαμηλά τοποθετημένη καρότσα λοιπόν, για ευκολία στο ανέβασμα των μοτοσυκλετών αλλά και στην οδήγηση, με πόρτες που ανοίγουν προς τα πίσω διευκολύνοντας την είσοδο στην καμπίνα με το σχήμα ρόμβου.

Ο κ. Takuya Nakata Πρόεδρος της Yamaha, συνεχίζει να επενδύει σε σχεδιαστικά πρωτότυπα αυτοκίνητα, όπως οι προκάτοχοί του. Ας μην ξεχνάμε πως υπεύθυνος όλων των σχεδιαστών της Yamaha είναι εδώ και λίγα χρόνια, ένας superstar σχεδιαστής, ο γνωστός «Ντέζη» κ. Nagaya Akihiro που πιο πριν είχε την αντίστοιχη σχέση στην Toyota! Από το χέρι της ομάδας του περνούν όλα, τα χρώματα του περιπτέρου στο Τόκιο, τα λογότυπα σε κάθε μορφή τους, οι μοτοσυκλέτες και τα πρωτότυπα οχήματα. Ιδιαίτερη προσωπικότητα που δήλωσε ενθουσιασμένος, πίσω στο 2013 πριν εργαστεί για την Yamaha, που η εταιρία βλέπει τα αυτοκίνητα από την πλευρά του μοτοσυκλετιστή. Η Yamaha φέτος περικλείει τα πρωτότυπα μοντέλα της με την περιγραφή του «γκαράζ του μέλλοντος», ωστόσο συνεχίζει να χρησιμοποιεί και την λέξη "Κάν’το". Πρόκειται για την γιαπωνέζικη λέξη που περιγράφει μία συγκεκριμένη κατάσταση: Τα ταυτόχρονα συναισθήματα της βαθιάς ικανοποίησης και της έξαψης, που σου δημιουργούνται όταν βιώνεις κάτι σπουδαίο. Αυτό θα ήταν πράγματι μία καλή περιγραφή, αν βλέπαμε ένα τέτοιο pick-up στο δρόμο, πράγμα απίθανο ακόμα και για το γκαράζ του κοντινού μέλλοντος…

 

 

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες