Παρέλαβε νέες μοτοσυκλέτες η Τροχαία

Με νέα Suzuki V-Strom 650 η Υπηρεσία
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

26/6/2019

Σήμερα το πρωί παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία ένα μέρος από τα καινούργια οχήματα που θα ανανεώσουν το στόλο της, στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα. Πιο συγκεκριμένα, από τα συνολικά 1.200 οχήματα που θα παραδοθούν σταδιακά μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, σήμερα παρελήφθησαν 114, εκ των οποίων οι 107 είναι μοτοσυκλέτες. Αυτές θα μοιραστούν στην Τροχαία και στην υπηρεσία φύλαξης των συνόρων.


Όπως γράφουμε και παραπάνω, οι μοτοσυκλέτες αυτές αποτελούν τμήμα ενός μεγαλύτερου όγκου οχημάτων που προορίζονται να αντικαταστήσουν τον γερασμένο στόλο της Αστυνομίας. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά τα γραφειοκρατικά εμπόδια δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν, εκτός και αν… πρόκειται για προεκλογική περίοδο! Η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήταν φυσικά παρούσα στην όλη διαδικασία, που έχει έντονο άρωμα προεκλογικών παροχών.

Έχασε τη ζωή του σε ατύχημα ο αναβάτης motocross Luca Lier

Ο Γερμανός αναβάτης θα γινόταν και πατέρας σε λίγο καιρό
luca
Από το

motomag

22/8/2025

Ο 35χρονος Luca Lier από το Borchen έχασε τη ζωή του τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα (18 Αυγούστου) σε μοτοσυκλετιστικό δυστύχημα σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην πόλη του.

Το motocross και οι μοτοσυκλέτες ήταν το πάθος του. Όταν ο Luca δεν ήταν στην πίστα ή δεν προπονούταν, εργάζονταν ως μηχανικός σε κατάστημα μοτοσυκλετών. Ο Luca συμμετείχε ενεργά στο Γερμανικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα motocross. Μάλιστα το επόμενο Σαββατοκύριακο επρόκειτο να αγωνιστεί στο Westerhausen.

luca

Η σύζυγός του, Gina Marie ασχολείται επίσης με το motocross και το 2024 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών WMX. Μάλιστα, η Gina Marie είναι έγκυος. Έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Κανένα post δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που είσαι. Ατελείωτες εικόνες και στιγμές που λείπουν. Είσαι τα πάντα για μένα και εύχομαι να είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί. Είμαι τόσο περήφανη για σένα και για όλα όσα πέτυχες και ευγνώμων για όλη την αγάπη που μου έδωσες. Ξέρω ότι θα ήθελες να μην είναι κανείς λυπημένος. Αλλά χωρίς εσένα, που πάντα με παρηγορούσες, είναι δύσκολο”.

Εμείς από την μεριά μας, ευχόμαστε συλλυπητήρια στην γυναίκα του, την οικογένειά του και τους φίλους του.