Πέντε εκατομμύρια Diablo Rosso από την Pirelli

Και συνεχίζει με την 4η γενιά
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

8/2/2021

Από το 2002 που η ιταλική εταιρεία ελαστικών παρουσίασε το πρώτο ζευγάρι με το όνομα Diablo, έχει καταφέρει να παράγει πέντε εκατομμύρια αντίτυπα, τα περισσότερα των οποίων έχουν βρεθεί στις γρηγορότερες μοτοσυκλέτες του κόσμου, είτε ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης από τα εργοστάσια ή ως επιλογή των ιδιοκτητών τους. Φέτος η Pirelli παρουσίασε την 4η γενιά του Diablo Rosso συνεχίζοντας την εξέλιξη και παρακολουθώντας στενά τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων.   

Νεκρή 25χρονη συνεπιβάτης, χαροπαλεύει 28χρονος σε τροχαίο στην Καισαριάνη – Δεν φορούσαν κράνος

Συγκρούστηκαν με άλλη μοτοσυκλέτα – Πληροφορίες πως χάθηκε ο έλεγχος πάνω στη σούζα
Νεκρή 25χρονη συνεπιβάτης, χαροπαλεύει 28χρονος σε τροχαίο στην Καισαριάνη – Δεν φορούσαν κράνος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/7/2025

Έχασε την μάχη με την ζωή η 25χρονη κοπέλα που σύμφωνα με δήλωση της αδερφής της στο Newsit, ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε φίλος της και επέστρεφε στο σπίτι όπου την περίμεναν μαζί με τον πατέρα τους. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 14:30 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή και εμπλέκεται ακόμη μία μοτοσυκλέτα. Πατέρας και αδερφή ενημερώθηκαν από γείτονες που αναγνώρισαν την κοπέλα και τους ειδοποίησαν, έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και ήρθαν αντιμέτωποι με το τραγικό δυστύχημα:
«Την πήγανε νεκρή χθες στο νοσοκομείο, την επαναφέρανε και πάθαινε ανακοπές, ξέραμε ότι δεν θα τα καταφέρει»

«Όταν φτάσαμε με τον πατέρα μου στο σημείο του δυστυχήματος βρήκαμε την αδερφή μου και τον φίλο της αναίσθητους κάτω από ένα φορτηγό που ήταν σταματημένο» είπε η αδερφή της 25χρονης.

Για τις πιθανές αιτίες του ατυχήματος και τις συνθήκες, περισσότερα στοιχεία δίνει η πλευρά της άλλης μοτοσυκλέτας που εμπλέκεται στο δυστύχημα όπου ο 23χρονος αναβάτης της πήγε μόνος του στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» έχοντας ήδη λάβει εξιτήριο. Φέρει τραύματα σε χέρι και ώμο. Σύμφωνα με τον πατέρα του 23χρονου η μοτοσυκλέτα με τον 28χρονο και την 25χρονη ήταν σούζα και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα όταν έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στην μοτοσυκλέτα του γιου του, κατόπιν σημείωσε πτώση και σταμάτησε κάτω από ένα βαν.

Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για το τραγικό αυτό γεγονός, συλλυπητήρια στην οικογένεια της 25χρονης και μακάρι να κερδίσει τη μάχη ο 28χρονος.