Peristeras Tyres-Dunlop Racing: Τεχνικό σεμινάριο αγωνιστικών ελαστικών

Εξειδικευμένη γνώση για εξειδικευμένα ελαστικά
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/3/2021

Για άλλη μια χρονιά η Peristeras Tyres θα συνεχίσει να παρέχει για λογαριασμό της Dunlop Racing την υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη που χρειάζονται οι Έλληνες αναβάτες μέσα στις πίστες, είτε μιλάμε για αγώνες, είτε για προπονήσεις, είτε απλώς για track day. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Dunlop Racing έχει ετοιμάσει καινούρια ελαστικά για όλες τις κατηγορίες και διοργάνωσε διαδικτυακά το απαραίτητο τεχνικό σεμινάριο για τους πιστοποιημένους dealer που έχουν πλέον τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Peristeras Tyres:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

 

H Peristeras Tyres με τον Νίκο Περιστερά συμμετείχε και φέτος στο Τεχνικό Σεμινάριο “Motorsport Training Program” της Dunlop, το οποίο έγινε διαδικτυακά, λόγω βέβαια της πανδημίας του κοροναϊού.

Η Dunlop δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Moto2 και Moto3, στις οποίες είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής, αλλά και στους Αγώνες όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων σε όλο τον κόσμο.

Το τμήμα Racing Dunlop πρέπει να έχει άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς και ο Έλληνας Νίκος Περιστεράς πήρε το σχετικό δίπλωμα τεχνικής αγωνιστικής υποστήριξης και για το 2021.

Το διαδικτυακό “μάθημα” και η σχετική εκπαίδευση ήταν πιο δύσκολο, από ότι τα δια ζώσης “live” που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και ο Νίκος Περιστεράς χρειάστηκε να “κάτσει στο θρανίο” και να μελετήσει αρκετά στα νέα ζητήματα των αγωνιστικών ελαστικών, ώστε να συνεχίσει να διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αγωνιστικών ελαστικών της Dunlop στην Ελλάδα.

Xαρούμενος και υπερήφανος ο Νίκος Περιστεράς είπε:

“Είναι για άλλη μια χρονιά, μεγάλη τιμή για μας να εκπροσωπούμε την αγωνιστική πλευρά των ελαστικών Dunlop, που έχουν πάρα πολλές διακρίσεις σε όλον τον κόσμο και φροντίζουν ώστε οι αγωνιζόμενοι να παίρνουν το καλύτερο από τις μοτοσυκλέτες τους και έτσι να κερδίσουν βάθρα και νίκες”.

“Παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η παγκόσμια πανδημία, ήδη φροντίσουμε ώστε οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, αλλά και όλοι όσοι βρεθούν σε κάποια πίστα για track day, να βοηθηθούν σε τεχνικό επίπεδο με όλα όσα μάθαμε σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο.

 

Peristeras Moto Tyres

OFFICIAL SUPPLIER GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres

Dunlop Kart Racing Tyres

Chicken Hawk moto & kart Warmers

Gerbing Heated Clothes

Gruppo Pritelli official Racing Apparel

VR|46 Racing Apparel

 

Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,

Υπ/μα : Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι

Office: 210 777 5380 & 2105770877

Fax: 210 7798116 & 2105770876

Mob: 6978483747

Mail: [email protected], [email protected]

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες