QJMOTOR Premium Test Ride Event - Συνέχεια στη Θεσσαλονίκη

Από 15 Οκτωβρίου στο κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ Motors
QJMOTOR test ride Θεσσαλονίκη
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

11/10/2024

Η περιοδεία των test rides της QJMOTOR συνεχίζεται με τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα για δοκιμή από το κοινό να "επισκέπτονται" ως επόμενο σταθμό τους τη Θεσσαλονίκη.

Οι μοτοσυκλετιστές της Βορείου Ελλάδας θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες της QJMOTOR, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ξάνθη, αφού επόμενος σταθμός για τα test rides της εταιρείας είναι η Θεσσαλονίκη.

QJMOTOR test ride Θεσσαλονίκη

Οι μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή στη συμπρωτεύουσα από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 του ίδιου μήνα και οι μοτοσυκλετιστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι και να οδηγήσουν τις νέες SRT 550S και SRT 700S, που έχουν σύμφωνα με την εταιρεία τον πιο πλήρη εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογίας στην κατηγορία τους, την SVT 650 με τον V2 κινητήρα και το scooter Fort 350.

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν από το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ Motors AE, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κατσιμίδου 20. Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310553035 και φροντίστε να έχετε μαζί σας τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφάλειας (κράνος, μπουφάν, γάντια), όπως το δίπλωμα και την ταυτότητά σας.

Ducati Corse: 200.000 Ευρώ σε κλεμμένα αγωνιστικά εξαρτήματα! Σύλληψη 37χρονου Ρουμάνου

Ήταν υπάλληλος σε εταιρεία που έκανε εργασίες στον χώρο
Ducati Corse: 200.000 Ευρώ σε κλεμμένα αγωνιστικά εξαρτήματα! Σύλληψη 37χρονου Ρουμάνου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/12/2025

Αναστάτωση στην Ducati Corse που ανακάλυψε να έχουν κάνει φτερά πολλά αγωνιστικά εξαρτήματα MotoGP και WSBK μέσα από το Borgo Panigale! Μαζί έλειπαν και αρκετά αναμνηστικά, ωστόσο το πρόβλημά τους ήταν τα αγωνιστικά εξαρτήματα από τις ομάδες MotoGP και WSBK και ήταν μάλιστα μία διπλή ζημιά.

Κι αυτό γιατί η κλοπή σήμαινε πως υπήρχε εσωτερικό πρόβλημα και εκτός από την απώλεια των εξαρτημάτων γεννήθηκε ζήτημα ασφάλειας της πνευματικής ιδιοκτησίας της Ducati, που συγκεκριμένα στα MotoGP είναι αυτή την στιγμή ότι πολυτιμότερο υπήρχε.

Για αυτό και αποσιώπησαν πλήρως το γεγονός καλώντας τους Carabinieri να διαλευκάνουν την υπόθεση και να βρουν ποιος υπάλληλος ευθύνεται για την κλοπή, αναζητώντας τρόπο να διασφαλίσουν ότι τα εξαρτήματα ήταν το μόνο που κλάπηκε.

Η κλοπή έγινε στα μέσα Νοεμβρίου, όμως μόλις εχθές βγήκε επίσημο Δελτίο Τύπου από την Carabinieri και μόλις τώρα έχει ξεκινήσει να μαθεύεται η είδηση, ενώ ακόμη δεν έχει κάνει τον κύκλο της και σε όλα τα Ιταλικά μέσα για την μοτοσυκλέτα.

Το καλό νέο για την Ducati, είναι πως δεν ευθύνεται υπάλληλος του εργοστασίου και δεν έχουν χαθεί βιομηχανικά μυστικά.

Η Ιταλική αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός 37χρονου Ρουμάνου, κάτοικου Bologna όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο της Ducati στο σπίτι του οποίου βρέθηκε τμήμα από τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της Ducati που έλειπαν από την απογραφή του αγωνιστικού τμήματος.

Η έρευνα στο σπίτι του Ρουμάνου έγινε έπειτα από ένταλμα του Εισαγγελέα που ξετύλιξε το κουβάρι ανακαλύπτοντας πως η κλοπή έγινε από συνεργείο ηλεκτρολόγων που δούλεψε σε παρακείμενο χώρο μέσα στο εργοστάσιο και βρήκε τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στον διπλά φυλασσόμενο χώρο της Ducati Corse.

Η αρχική εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας που επόπτευαν τον χώρο δεν έδινε στοιχεία και η παραβίαση δεν ήταν εμφανής, οδηγώντας την έρευνα στην αρχή σε διαφορετικό δρόμο, μέχρι που οι carabinieri ερεύνησαν την πρόσβαση του χώρου σε μεγαλύτερη ακτίνα εντός του εργοστασίου.

Στο σύνολο οι αρχές αναφέρουν πως κλάπηκαν εξαρτήματα αξίας €200,000 και ένα κομμάτι από αυτά έχει ανακτηθεί και θα επιστραφεί στην Ducati

Ετικέτες