Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Robbie “Maddo” Maddison: Πιάστηκε να ετοιμάζει υπερπαραγωγή στην Μύκονο! [VIDEO]

Μαζί με τον Aaron Colton!

Το «Ελληνικό καλοκαίρι» θα διαφημιστεί κι αλλιώς φέτος! Έπιασαν στην Μύκονο τον “Maddo” να οδηγεί στο νερό ετοιμάζοντας το επόμενο video που θα αφήσει εποχή, μαζί με τον Aaron Colton! Οι γνωστοί παπαράτσι της Μυκόνου, το κανάλι που στοιχειώνει όνειρα και αντρικές συνειδήσεις για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που απασχολούν την σελίδα μας, πέτυχε σήμερα διάνα.

Αποθανάτισε στιγμές από τα γυρίσματα που πραγματοποιεί το πολυμελές γκρουπ των ξένων τεχνικών στα πιο γραφικά σημεία της Μυκόνου, σε μία σκηνή όπου ο “Maddo” ξεφεύγει από τον Colton μπαίνοντας στο νερό, το σήμα κατατεθέν πλέον του Αυστραλού, μετά το ξακουστό “Pipe Dream” την σειρά video που άφησε εποχή όταν έκανε σερφ ανοικτά της Χαβάη…

Οι αναγνώστες του ΜΟΤΟ ξέρετε από τον Ιανουάριο πως ο Maddo είχε επισκεφτεί την Μύκονο, ψάχνοντας τοποθεσίες για το νέο του video, ένα video που πέρα από τον ίδιο και τους χορηγούς του, θα διαφημίσει και ολόκληρη την Ελλάδα!

Ο Maddo βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στην χώρα μας, και μάλιστα ταλαιπωρήθηκε από τον άστατο καιρό και ήταν αναγκασμένος να επισπεύσει τις διαδικασίες και να στριμώξει τα πράγματα για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του, και πλέον μετά τους παπαράτσι που μόλις έκαναν την μεγάλη αποκάλυψη, δεν γίνεται να κρυβόμαστε κι άλλο.

Για να αντιληφθείτε πόσο μεγάλο είναι το εύρος της παραγωγής και τις απαιτήσεις τους, θα πρέπει να πάμε πίσω στην αρχή της χρονιάς, και στην συνέντευξη του Maddison όταν μας εξηγούσε την διαδικασία με την οποία συλλαμβάνει την ιδέα ενός video για τους χορηγούς του, τον τρόπο που την τελειοποιεί - και τελικά την υλοποιεί.

Δείτε το Video του "Mykonos Live"

Ο Maddison ακριβώς όπως εξηγούσαμε αναλυτικά τον Ιανουάριο, όταν είχαμε συναντηθεί πριν φύγει από την Ελλάδα, σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι που είχε διοργανώσει η Red Bull ο μεγάλος του χορηγός, δεν έχει ποτέ σαφή εικόνα για το τι θέλει να κάνει. Κι αυτό είναι μέρος του σχεδίου.

«Έν αρχή» είναι η κεντρική ιδέα, μία εικόνα, μία σειρά από πλάνα που ξέρει πως θα έχουν απήχηση. Αμέσως μετά ξεκινά την εξεύρεση της καλύτερης τοποθεσίας και πεδίο για αυτό είναι κάθε γωνιά του κόσμου, στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα!

Τότε είναι που επισκέπτεται το μέρος για να το δει από κοντά, να δουλέψει το ένστικτο πάνω στο οποίο έχει στηρίξει την πετυχημένη καριέρα του και μαζί και την ατομική του ακεραιότητα.

Όταν πήδηξε πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου, έδιωξε τελευταία στιγμή τα μαθηματικά που είχαν ορίσει ακριβώς την ταχύτητα απογείωσης και την τροχιά, και έκανε εκείνο που του έλεγε η καρδιά του με βάση τον άνεμο, την επίδραση όλων των δυνάμεων που ψυχανεμίστηκε εκείνη την στιγμή και που έδωσε την κατάλληλη βαρύτητα.

Το αποτέλεσμα προφανώς τον δικαίωσε, κι έκανε την έγκυο τότε γυναίκα του να ηρεμήσει, μιας και η προσπάθειά του αυτή δεν σήκωνε ποσοστό αποτυχίας.

Από τα άλματα στο κενό και τα ψηλά κύματα του Ειρηνικού Ωκεανού που στα γυρίσματα του “Pipe Dream” λίγο έλειψαν να τον κρατήσουν για πάντα κάτω, ο Maddison δεν χρειάζεται πλέον να αποδείξει τίποτα και ξέρει πώς να κάνει κάτι απίθανο όπου κι αν τον αφήσεις.

Ας είναι η τοποθεσία και όμορφη, και να πώς ήρθε -στο περίπου- η Μύκονος στο προσκήνιο. Συνεπικουρούμενο το γεγονός πως η Ελλάδα αποτελεί επιλογή διακοπών και για ολόκληρη την δεμένη οικογένεια, η οποία και τον ακολουθεί σε τέτοιες παραγωγές.

Μόλις λοιπόν η τοποθεσία συμπληρώσει τα κενά στο παζλ της αρχικής ιδέας, τότε σειρά έχουν οι άδειες ώστε να είναι σίγουροι για την κατεύθυνση που μπορούν να δώσουν.

Όταν εξασφαλιστούν κι αυτές και ξέρουν τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται -στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και πολλές απαγορεύσεις- αναλαμβάνει ολόκληρη η ομάδα να ολοκληρώσει το σενάριο!

 

Μαζί του αυτή την φορά είναι και ο Αμερικανός Aaron Colton, που αν θυμάστε είναι ο άνθρωπος που εγκαινίασε την πρώτη μόνιμη πίστα Flat Track στην Ελλάδα καλεσμένος της Red Bull που χορήγησε την κίνηση.

Ο Colton είναι επαγγελματίας stunt rider και η συμμετοχή σε πρωταθλήματα Flat Track είναι δευτερεύουσα δραστηριότητα, παρόλο που η πορεία του είναι εξαιρετική και έχει την δική του σχολή.

Είχε τότε δοκιμάσει και το “The Slider” την μοτοσυκλέτα που ο Πέτρος Χατζηροδέλης customάρισε και προετοίμασε με το ΜΟΤΟ να παρακολουθεί -εσάς να της χαρίζετε όνομα, και που όλοι μαζί ταξιδέψαμε μέχρι το Wheels & Waves όπου και πήρε το βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού Yardbuilt της Yamaha!

 

Με λίγα λόγια, οι δυο τους δεν σας είναι ούτε άγνωστοι, ούτε και είναι η πρώτη τους φορά στα μέρη μας, απεναντίας δηλώνουν γοητευμένοι και ήταν δική τους επιλογή η επόμενη υπερπαραγωγή να γυριστεί εδώ!

 

Φέτος ο “Maddo” θα είναι επιπρόσθετα για δεύτερη φορά κασκαντέρ του Daniel Craig στα γυρίσματα του James Bond.

Την πρώτη φορά μας είχε χαρίσει εκείνο φοβερό το κυνήγι στις στέγες του Grand Bazaar στην Κωνσταντινούπολη, που κατέληξε σε απότομη προσγείωση στο ισόγειο, μέσα από μεγάλη τζαμαρία…

Ας μην ξεχνάμε τον Έλληνα Κρητικό που πάει και για ψάρεμα ακόμη, οδηγώντας στο νερό…

Από την εποχή του “Pipe Dream” και μετά, δεν έχει υπάρξει άλλη φορά πιο κοντά σε γυρίσματα του Maddison ο Έλληνας Παναγιώτης Ντεντάκης που χρόνια τώρα παγώνει κόσμο στην Κρήτη, όταν καταλαβαίνουν πως αυτό που βλέπουν στο νερό δεν είναι jet ski αλλά Motocross…

Ο Ντεντάκης έχει εξελίξει σε απίστευτο βαθμό την ικανότητά του να οδηγεί στο νερό κάνοντας τις δικές του προσαρμογές στην μοτοσυκλέτα του.

Μάλιστα είχαμε αναφέρει νωρίτερα φέτος στον Maddison πως υπάρχει κάποιος στην Κρήτη που αν τον αφήσεις θα φτάσει… Λιβύη οδηγώντας, και με ένα χαμόγελο είπε όσα ήθελε να πει χωρίς να τα πει, πως ασπάζεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος που κάνει τέτοιες προσπάθειες χωρίς την υποστήριξη του Hollywood -κατά αναλογία.

Ο Ντεντάκης είναι ικανός να φτάσει σε καμιά παραλία της Μυκόνου οδηγώντας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα γυρίσματα και να έχει μεγάλη απήχηση το Video διαφημίζοντας την χώρα μας…