Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Siberia – Road of bones

Μια νέα περιπέτεια ξεκινά

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης επιστρέφει στις μοτοσυκλετιστικές του ρίζες με ένα καινούργιο project που ξεκινά. Ο Έλληνας ταξιδευτής έχει βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου με τις πιο απίθανες μοτοσυκλέτες. Τώρα, θα βρεθεί για άλλη μια φορά πάνω στη σέλα της μοτοσυκλέταw με την οποία έγραψε τα περισσότερα χιλιόμετρα και άρχισε να γίνεται συνώνυμο της έννοιας Globetrotter! Το θρυλικό του BMW F650 Funduro μπήκε στη διαδικασία ενός… extreme makeover και μαζί θα πορευτούν σε ένα από τα πιο αφιλόξενα μέρη της υφηλίου: την Σιβηρία. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί αναλύονται οι λεπτομέρειες της ανακατασκευής και το πλάνο του ταξιδιού για το οποίο, όπως πάντα, θα ενημερώνεστε μέσω των τακτικών ανταποκρίσεών του μέσα από το site μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Siberia – Road of bones”

Η διάσχιση του μακρύτερου χωματόδρομου στον κόσμο (3.100 χλμ.) με μια μοτοσυκλέτα είναι αναμφισβήτητα μια συναρπαστική εμπειρία, που ονομάζεται "Road of bones". Με "εργαλείο" περιπέτειας την προσωπική του BMW F650 (μοντέλο 1999) και πεδίο ταξιδιωτικής δράσης την αχανή και αραιοκατοικημένη βορειοανατολική Σιβηρία, ο γνωστός φωτογράφος – ταξιδιωτικός αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης θα επιδιώξει να ανταποκριθεί επάξια στις αντίξοες απαιτήσεις της χωμάτινης περιπέτειας δρόμου "ADV 2 Road of bones" και να πανηγυρίσει στην πόλη Magadan την επιτυχή έκβαση ενός ακόμα δίτροχου τολμήματος.


Βασικός χορηγός του ταξιδιού "ADV 2 Road of bones" είναι η "ΒΜW Πναγιωτόπουλος Α.Ε" (μέλος του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW HELLAS AE.), που ανέλαβε αποκλειστικά την τεχνική υποστήριξη και προετοιμασία της BMW F650 του Κων/νου Μητσάκη.
Για τους ανθρώπους της “ΒΜW Παναγιωτόπουλος Α.Ε”, η υπέρβαση του σιβηρικού χωματόδρομου "Road of bones" με μια BMW F650 η οποία μετρά ακριβώς 20 χρόνια "κατασκευαστικής ζωής", αντιπροσωπεύει μια δυνατή πρόκληση. Γιατί μέσα από το ταξιδιωτικό εγχείρημα του Έλληνα αναβάτη θα προβληθεί –με τον πλέον άμεσο τρόπο– η διαχρονική αξιοπιστία και αντοχή των μοτοσικλετών BMW, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιωθεί το ταξιδιωτικό προφίλ της BMW Motorrad.


Η διαδρομή του "ADV 2 Road of bones" ξεκινά την 1/8/2019 από την πόλη – λιμάνι Vladivostok της Ανατολικής Σιβηρίας, διατρέχει τις πόλεις Khabarovsk, Tynda, Yakutsk, Susuman και ολοκληρώνεται στις 27/8/2019 στην παραθαλάσσια πόλη Magadan της Βορειοανατολικής Σιβηρίας.


ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ


Το ταξίδι "ADV 2 Road of bones" τυγχάνει της ευγενικής χορηγίας:
ΒΜW Παναγιωτόπουλος Α.Ε - Μέλος του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW HELLAS AE.
Ipone – Λιπαντικά μοτοσυκλετών
Motofashion – Κατάστημα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας & αναβάτη
Michelin
Tyre Shop – Κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας
Dainese / AGV
Photoagora.gr – Κατάστημα φωτογραφικών ειδών
Pimenidis Travel – Τουριστικό γραφείο
Rider's Shop – Ελαστικά / αξεσουάρ μοτοσυκλέτας
Bike It – Καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας
ΜΟΤΟ / Motomag – Μηνιαίο περιοδικό μοτοσυκλέτας