Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Σκοτώθηκε «influencer» της μοτοσυκλέτας στις ΗΠΑ

Η φήμη της είχε εξαπλωθεί και στην Ευρώπη

Μία αγαπημένη αναβάτης από το Los Angeles, με έντονη δράση στα social media και με την φήμη της να αρχίζει να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Orange, όταν η μοτοσυκλέτα της βγήκε από την πορεία και προσέκρουσε σε μπαριέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, η Annette A. Carrion 23 ετών, οδηγούσε με ταχύτητα μεταξύ 115-130Km/h όταν χωρίς την εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, δεν κατάφερε να στρίψει σε μία από τις στροφές του αυτοκινητόδρομου και προσέκρουσε στην μπαριέρα χάνοντας ακαριαία την ζωή της. Φορούσε πλήρη εξοπλισμό αναβάτη.

Η ανακοίνωση της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων αφήνει να εννοηθεί πως αιτία ήταν η υπερβολική για το σημείο ταχύτητα και το «κλείδωμα στόχου» (target fixation) μία αντίδραση που έχει κατηγοριοποιηθεί στις ΗΠΑ, ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που πρέπει να γίνουν περισσότερο γνωστά, για να αρχίσουν οι μοτοσυκλετιστές να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν.

Η άτυχη Annette έχασε την ζωή της κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο και που αγαπάμε όλοι μας. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τον σύντροφό της, αγωνιζόμενο στο τοπικό πρωτάθλημα superbike

https://www.instagram.com/annettecarrion/