Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Συγκρούστηκε με αγριογούρουνο – Τον έσωσε το κράνος!

Τραυματίστηκε ελαφρά

Το lamiareport μεταφέρει την μαρτυρία αναβάτη ενός KTM Duke 125 που χθες το βράδυ συγκρούστηκε με αγριογούρονο στον επαρχιακό δρόμο Αταλάντης - Λιβανατών, και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Από τα εκατοντάδες ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά στην ελληνική επικράτεια και που δυστυχώς αποτελούν μία μάστιγα για τον μοτοσυκλετισμό στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη είδηση ξεχωρίζει για τον εξής απλούστατο λόγο:

Σπάει το στερεότυπο και ο άτυχος νεαρός αναβάτης έχει ένα σωστό μήνυμα να μεταφέρει:

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ευτυχώς φορούσα κράνος και δεν έτρεχα πολύ, διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα. Οι φίλοι δικυκλιστές και γενικά οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν το νου τους, κυρίως τη νύχτα, γιατι το κακό μπορεί να γίνει από το πουθενά από τη μια στιγμή στην άλλη....»

Κράνος λοιπόν παντού και πάντα! Ο 20χρος αναβάτης από την Λοκρίδα σπάει το στερεότυπο για τους νέους αναβάτες που ειδικά στην επαρχία, εξαιτίας των λιγότερων ελέγχων, κυκλοφορούν δίχως κράνος. Και όχι μόνο αυτό αλλά γίνεται και κοινωνός ενός όμορφου μηνύματος. Ας αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους…

Περισσότερες φωτογραφίες στο lamiareport