Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Συνεργείο MOTOPLEX Λυμπερόπουλος

Με τα υψηλά στάνταρ του Piaggio Group

Η Motoplex Λυμπερόπουλος δημιούργησε στα αντίστοιχα πρότυπα και ποιοτικά στάνταρ του Piaggio Group έναν σύγχρονο χώρο για το συνεργείο της, προσφέροντας αντίστοιχα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Δελτίο τύπου

Ένας λειτουργικός χώρος, σχεδιασμένος για να υποδέχεται και να ικανοποιεί τον σύγχρονο πελάτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά και εξοικειωμένος µε την τεχνολογία. Ένας χώρος που στοχεύει στην αλληλεπίδραση και την ουσιαστική επαφή µε τον πελάτη, κατά τη διάρκεια των διαφόρων σταδίων φροντίδας και συντήρησης του οχήματός του.

Η ιδέα του συνεργείου Motoplex θεμελιώνεται στην καλλιέργεια εμπιστοσύνης, την κατανόηση της ανάγκης για ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη ανάληψη ευθύνης για κάθε τεχνική παράμετρο αλλά και στην ικανοποίηση του πελάτη, που αισθάνεται µέλος της οικογένειας του Piaggio Group. Όταν απαιτείται τεχνική υποστήριξη, προγραµµατισµένη ή έκτακτη, ο πελάτης έχει ανάγκη να βασίζεται σε δομές που αποπνέουν επαγγελματισμό και ενδιαφέρον.

Όλοι οι χώροι του συνεργείου έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν ένα βασικό μήνυμα: οργάνωση, ικανότητα, τεχνική εξειδίκευση και προσοχή στον πελάτη. Η συνολική διαμόρφωση του περιβάλλοντος καταφέρνει να μεταδώσει αυτό ακριβώς το μήνυμα, μέσα από την οργάνωση των χώρων, τα έπιπλα και όλα τα άμεσα και έµµεσα ερεθίσματα. Ειδικοί χώροι, βελτιωμένοι χρόνοι αναμονής, ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Το Συνεργείο Motoplex Λυµπερόπουλος είναι ένα φιλόξενο και λειτουργικό μέρος τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες.