WD-40 για τα πάντα!

Νέα εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων σε όλη την Ελλάδα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

3/2/2020

Το WD-40 είναι γνωστό σε όποιον έχει πιάσει έστω και μία φορά στη ζωή του κατσαβίδι και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είναι κατάλληλο για περισσότερες από 2.000 χρήσεις! Δίνει τόσες πολλές λύσεις με αξιοπιστία, που το χρησιμοποιούν ακόμα και στα MotoGP, ομάδες όπως η Ducati Pramac. Η ονομασία του είναι ο κωδικός της φόρμουλας της σύνθεσής του, όταν οι επιστήμονες δοκίμαζαν στο εργαστήριο να βρουν την ιδανική σύσταση.

Πέρα από τις λιπαντικές ιδιότητές του και την ρευστότητά του, που του επιτρέπει να εισχωρεί σε δύσκολα σημεία, το WD-40 έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό να διώχνει την υγρασία, προσφέροντας αντισκωρική προστασία στα μέταλλα. Τα χαρακτηριστικά αυτά το κάνουν κατάλληλο για ένα τεράστιο εύρος χρήσεων, είτε πρόκειται για την συντήρηση και την προστασία κάποιου μηχανισμού, είτε πρόκειται για την επιδιόρθωσή του. Όμως όπως η τεχνολογία και οι ανάγκες μας αλλάζουν χρόνο με το χρόνο, έτσι και το WD-40 ακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, παρουσιάζοντας διαρκώς νέα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν ακόμα περισσότερες και πιο εξειδικευμένες χρήσεις. Έτσι δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά για τους μοτοσυκλετιστές, αφού πλέον οι σύγχρονες μοτοσυκλέτες χρησιμοποιούν νέα υλικά κατασκευής που έχουν διαφορετικές απαιτήσεις προστασίας και συντήρησης.

Έχουν αλλάξει πάρα πολύ, τόσο η βαφή και τα βερνίκια όσο και τα πλαστικά και τα καλώδια των μοτοσυκλετών τις τελευταίες δεκαετίες, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον διαφορετικές απαιτήσεις. Η σειρά Motorbike Specialist έρχεται για να βοηθήσει τους μοτοσυκλετιστές να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση τη μοτοσυκλέτα τους για πάρα πολλά χρόνια, πάντα με την ευκολία εφαρμογής που χαρακτηρίζει το WD-40. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο εξειδικευμένη είναι αυτή η σειρά για τις μοτοσυκλέτες, είναι το γεγονός πως διαθέτει τρία διαφορετικά σπρέι για την αλυσίδα (καθαρισμού/λίπανσης/γυαλιστικό). Φυσικά υπάρχει ειδικό καθαριστικό για την σκόνη και την μαυρίλα των φρένων στις δαγκάνες και τις ζάντες, όπως και τρία διαφορετικά γυαλιστικά για τα πλαστικά (βαμμένα ή άβαφα) και μεταλλικά μέρη της μοτοσυκλέτας. Τα καλά νέα είναι πως από φέτος την αποκλειστική διανομή των προϊόντων για τη μοτοσυκλέτα του WD-40 ανέλαβε το δίκτυο συνεργατών της ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. το οποίο διαρκώς επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.   

    

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες