Yamaha MT-07 2021: Ήρθε στην Ελλάδα

Διαθέσιμο για test ride
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

8/2/2021

Το νέο Yamaha MT-07 είναι ήδη στα καταστήματα του δικτύου συνεργατών της ελληνικής αντιπροσωπείας και μάλιστα έχετε την ευκαιρία να το οδηγήσετε. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα βρείτε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η νέα MT-07 έφτασε στην Ελλάδα

 

Η σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά.

 

Τώρα, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και να κλείσετε το πιο συναρπαστικό test ride με την νέα MT-07 στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha. Η νέα γενιά της Hyper Naked μοτοσυκλέτας που άλλαξε την ιστορία της κατηγορίας της βρίσκεται πλέον στις εκθέσεις των Επίσημων Συνεργατών Yamaha για να την απολαύσετε από κοντά και να την οδηγήσετε σε ένα συναρπαστικό test ride. Ζήστε και εσείς την εμπειρία του εκπληκτικού crossplane κινητήρα 690κ.εκ.στο δρόμο, απολαύστε το χαμηλό της βάρος και την απίστευτη ευελιξία και ευστάθεια που προσφέρει και δείτε από κοντά τα νέα χρώματα και τα πλούσια Γνήσια Αξεσουάρ που τη συνοδεύουν. Η μοναδική της σχεδίαση με την υψηλή εργονομία και την φυσική θέση οδήγησης, καθώς και οι τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως τα ισχυρά μπροστινά δισκόφρενα μεγαλύτερης διαμέτρου, ο νέος προβολέας LED με φλας και φώτα θέσης LED, τα ευδιάκριτα όργανα LCD, το κωνικό τιμόνι αλουμινίου, το νέο ρεζερβουάρ, η νέου τύπου σέλα και τα κορυφαία σπορ ελαστικά Michelin, θα σας συναρπάσουν με την πρώτη ματιά. Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-07-2021/

 

Αποκτήστε την στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha:  https: //www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locator

Honda: Τεράστιες ζημιές λόγω ηλεκτρικών αυτοκινήτων – Κερδοφόρες οι μοτοσυκλέτες

Μία εσωτερική μάχη μαίνεται στον ετήσιο ισολογισμό της εταιρείας
honda
Από τον

Παύλο Καρατζά

14/5/2026

Η Honda μόλις ανακοίνωσε αυτό που ενδέχεται να καταστεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά πλήγματα στη σύγχρονη ιστορία της εταιρείας. Οι Ιάπωνες κατέγραψαν για το οικονομικό έτος - που έληξε 31 Μάρτη - ζημιά περίπου 2,55 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προέρχεται κυρίως από τον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Honda ακύρωσε πρόσφατα τρεις προγραμματισμένες παρουσιάσεις ηλεκτρικών οχημάτων για τη Βόρεια Αμερική, ενώ αντιμετωπίζει τεράστια έξοδα αναδιάρθρωσης που συνδέονται με την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων, αποζημιώσεις προμηθευτών, επενδύσεις σε εργοστάσια και διακοπή προγραμμάτων παραγωγής. Μάλιστα η εταιρεία αναμένει ότι οι ζημίες που σχετίζονται με τα ηλεκτρικά οχήματα θα συνεχίσουν και κατά το οικονομικό έτος 2027 και αυτό ίσως συνδέεται και με την απόφαση της Honda να σταματήσει από τέλος του 2026 εντελώς τις πωλήσεις αυτοκίνητων στη Νότια Κορέα.

Όμως, ενώ ο τομέας των αυτοκινήτων της εταιρείας ξοδεύει σημαντικά χρήματα προσπαθώντας να επιβιώσει από τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα, το τμήμα μοτοσυκλετών της Honda κυριολεκτικά κουβαλάει ολόκληρη την εταιρεία στις πλάτες του. Ο τομέας των μοτοσυκλετών φαίνεται μάλιστα πως μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία να επιστρέψει στη λειτουργική κερδοφορία το επόμενο οικονομικό έτος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Honda είναι με διαφορά η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών στον κόσμο. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός από τις πωλήσεις της έρχεται από αγορές όπως η Ινδία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη και οι Φιλιππίνες. Στις χώρες αυτές οι μοτοσυκλέτες αποτελούν ένα οικονομικό μέσο καθημερινής μετακίνησης και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι της μεσαίας και κατώτερης τάξης αγοράζουν ένα δίκυκλο για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως το κόστος εξέλιξης των μικρών αυτών μοτοσυκλετών είναι μικρό, δηλαδή το άκρως αντίθετο με την εξέλιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο τομέας των μοτοσυκλετών λοιπόν σημείωσε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη και μάλιστα σημείωσε αύξηση 11,9% σε σχέση με το περσινό οικονομικό έτος, δείχνοντας πως είναι το τμήμα που μπορεί να συμπαρασύρει την εταιρεία ξανά προς την κερδοφορία.

Ετικέτες